uti, не вярвам на нито една дума!
Първо не е вярно, че евреите, или турците могат да бъдат Българи!
Второ не вярвам, че ти лично си мюсюлманин(допускам, че не влизаш в джамия и от дъжд да се скриеш)!
Трето не вярвам да има полза от тази конференция! Тя би могла да има полза за неошовинисти, които намират бившите донсници от ДС за достоверен и безкористен източник на историческа информация! За обикновенния помак такива мероприятия имат само негативни ефекти!
Ако ти си помак-ти си примерът за ефекта от такива мероприятия
Защо да не е вярно? братко в София всички стари сгради са еврейски, от кога? Имам приятел еврейн ам българин се чувства.Турците ако са турци еми Капитан Андреево е нон стоп отворено. Те щом са тук значи се чувстват такива.
За конференцията пак казвам има полза от всичко, Алалх е писал да стане, а ти си вярващ и знаеш, че във всяко зло има добро, стига да успяваш да го усетиш. Тук само атакувате акад. Марков(шеф на БАН???) и Б. Димитров(непредизборно даде някакави пари за джамии и прави хубави исторически предавания, бивш шеф не на затвора ана НИМ???). Оставете ги, погледнете другите проблеми около нас.
А другото което нее важно, съм муслим и от репресиран род от комнистите. Моето фамилие било голямо, богато и знатно, а знаеш от историята че след 1944 г. всички такива фамилия ги обявили за фашиски родове и всичко им взели, а по късно ги и разселили по различни крайща на БГ,а след 1989 някой от тях отидаха в Турция, сещаш се защо.
Но това неможе да ме накара да хокам хората направили една конференция за бг мюсюлманите, родили се и творили през Комунизма, немога да деля учените на такива и онакива, те просто за мен са учени и така.
Защо конфернцията е имала негативен ефект само, най малкото ако я нямаше нямаше как да се изявяваме с тебе тук.
Защо трябва да сме все така крайни, или да или не. Не можешели да шземем хубавото и да оставим лошото(това пак ни го повелява религията).