Türkçe > Duyurular
Pomak.eu ve yeni sistem
Тоска:
Uzun zamandır gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projemizi en sonunda gerçekleştirme arifesindeyiz. Sitemiz çok kısa bir süre sonra gerekli teknik değişiklikleri gerçekleştirerek 3 farklı dilde 3 farklı içerik ile yayın yapabilecek kapasiteye sahip olacaktır. Ayrıca çok gelişmiş yeni sistem altyapısıyla görsel ve işitsel içeriği ile sitemiz tam anlamıyla uluslararası bir medya kuruluşu olma iddiasını pekiştirecektir. Siz değerli kullanıcılarımızdan ricamız elinizden geldiği kadarıyla bizlere yardımcı olmanız ve önerilerinizle içeriğimizi zenginleştirmenizdir.
Saygılarımızla
Pomak.eu
iskeceli:
cok seviniyorum tüm pomak kardeslerimize hayirli olsun biz cogalmaya devam
daylek:
Elimizden geldiğince, sonuna kadar destek tam destek Agam ne yapmamız gerektiğini söyle yeter :)
bello:
Yaşasın, Pomak. eu İnternational :)
plevnepomak:
Çalışmalarınızda başarılar kardeşim.Bu hepimiz için çok güzel bir haber .Bu konuda benim söyleyeceğim ilk şey; Halihazırdaki Sitemiz şu anki durum itibari ile Bg den katılımlı pomak kardeşlerimiz çoğunlukta olduğundan, tartışılan ve paylaşılan konularında bu paralelde Bg ce yapılması nedeniyle Sitemize Özellikle Türkiyeden katılımın dil problemi nedeniyle az olduğunu ve paylaşım ile tartışma konularında ilgisiz kalındığını düşünüyorum .Bu nedenle Türkiye pomaklarını ve pomak gençlerin katılımlarını çoğaltmak ve sitemizde her daim paylaşım yapabilecek şekilde gençlerimizin anlayacağı ve ilgi duydukları içeriklerle desteklenmesi yeni sitemizi daha etkin kılacaktır. Kısaca hedef kitle pomakça bilmeyen pomak gençleri olmalıdır.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version