Български > Компютри и Интернет

Мюсюлманите по света

<< < (9/21) > >>

rcn:
Извинявайте ама темата е за муслимите по света, а не за ветеринарни доктори, болни от ислямофобия и туркофобия.

Пламен Пасков:

--- Quote from: rcn on February 14, 2010, 10:18 ---Извинявайте ама темата е за муслимите по света, а не за ветеринарни доктори, болни от ислямофобия и туркофобия.
--- End quote ---
Темата е за мусюлманите, и една голяма част от тях са в България, която е част от този свят. Или са тръгнали от България по целия свят.
Аз отговорих на въпроса: как това е станало.
Така че, моят отговор си беше по темата.
За вашия с болните там от нещо си ветеринарни лекари да преценят модераторите.

rcn, моля ви, нека прекратим с междуличностното заяждане, лепенето на етикети - кой от какво болен и какъв фил или фоб бил, а да се придържаме към темите и идеите, а не към личностите.

Много ви моля!

Нека се уважаваме и зачитаме.
Толкова ли е невъзможно?

rcn:
Не мисля че те обиждам. Според мен ти се гордееш с тези си черти на характера, маскирани като "борба за българщината".

Пламен Пасков:
rcn, пак за личността ми...
Уважаеми опоненти, в то
--- Quote from: rcn on February 14, 2010, 10:38 ---Не мисля че те обиждам. Според мен ти се гордееш с тези си черти на характера, маскирани като "борба за българщината".

--- End quote ---
В този форум, за разлика от други, има не само ЛС, но и интегриран чат (вижте горе).
Личните квалификации и пререкания в публичната дискусионна част са забранени.

Толкова ли е трудно да се правят нещата на правилното им място?!

Личното (всичко за личността ми): на лични или в чата, моля!

rcn, още веднъж ви моля - нека прекратим с обсъждането на личността или междуличностните ни отношения в публичната част.
Предлагам ви да ползвате ЛС, чата на сайта, моите e-mail и други контакти от подписа ми.
Дал съм всички средства за връзки и контакти, които са известни и достъпни в 21 век.
Защо непременно трябва да го правите винаги на единственното забранено място: публичните дискусии?
При положение, че съм ви дал такъв богат набор от алтернативи, а Правилата ясно указват: кое къде и как трябва да се пише?

Още веднъж: МОЛЯ ВИ!

rcn:
Съвета ми беше към другите съфорумци, които се занимават с твоята личност в тема посветена на муслимите по света. Не ми е известно да се станал муслим.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version