Български > Компютри и Интернет

Мюсюлманите по света

<< < (6/21) > >>

Shumarov:

--- Quote from: Пламен Пасков on February 12, 2010, 17:32 ---Намери и къде съм писал, че едно или друго етническо самоопределение буди тревоги у мен

--- End quote ---

Тези думи написани от ника fotakiev съм сигурен, че са или написани от тебе, или преписани от тебе!

--- Quote from: fotakiev on February 03, 2010, 20:26 ---г-н Дорсуски, това което сте написали е поредно свободно съчинения!Доказателства пак няма!!!
Продължаваме да чакаме ДОКАЗАТЕЛСТВАТА с нетърпение.

Това , което ме учудва ,е че има хора като Хат,Хадж,Европомак и не само ,които ви се връзват на измислиците ,а това е слабо казано обезпокоително. Просто показва нивото и познанията на аудиторията ви....

П.С.Аз лично ще изчакам да постнете всичко което имате да ни кажете и тогава,ще пиша конкретно

--- End quote ---

Да не се правим на Ибрямбашии, както се казва на francais! Да ти припомня ли, че в изблик на внезапна близост с мене ми беше доверил, че фоти копира от тебе и пейства тука?

Пламен Пасков:

--- Quote from: Shumarov on February 12, 2010, 17:49 ---Тези думи написани от ника fotakiev съм сигурен, че са или написани от тебе, или преписани от тебе!
Да не се правим на Ибрямбашии, както се казва на francais! Да ти припомня ли, че в изблик на внезапна близост с мене ми беше доверил, че фоти копира от тебе и пейства тука?

--- End quote ---
Шумаров, за да копира някой нещо от мене, това нещо трябва да го има някъде другаде.
Ако на Фотакиев нещо му е харесвало от мои постинги и го е копирал, то той го е вземал само от моя сайт и е питал предварително преди това. Аз съм постъпвал по същия начин към него. И това е въпрос между нас двамата, който не виждам как и кого следва да засяга тук.
Это ти линка за сайта: http://www.sarakt.net
Намери приведения от тебе цитат на Фотакиев като мой запис където и да е в моя сайт или другаде с мое авторство.
Аз твърдя съвсем отговорно, че приведения от тебе горе цитат си е чисто мнение на Фотакиев и аз към него нямам никакво отношение. Надявам се Фотакиев да го потвърди.
Твоите думи обаче едва ли ще можеш да ги докажеш по какъвто и да е начин.
Изводите ги оставям за тебе и форумците

Shumarov:
Тъй,тъй-нека всеки си прави изводите сам!Ама да не се правим на ощипани булки, оти се знаем вейке! А за да копира някой от теб, или от когото и да било, трябва да е без грам собствена идея! Копирането си е плагиатство!

Shumarov:

--- Quote from: Пламен Пасков on February 12, 2010, 17:32 ---Кой е с психични, кой с физически и други отклонения предлагам да не обсъжда човек без нужната за това квалификация, а именно: висше медицинско образование и специалност психиатрия и психология след това.
Ти такива нямаш, нали?
Прочее, нарушаваш правилата, да напомня на бившия и на действащите модератори.
--- End quote ---

Нали е отвратително и дразнещо да ти постави диагноза, игнорант в областта на психиатрията? Същия ефект има и факта, че ти си ветеринарен лекар, а се изживяваш, като историк!!!Надявам се да осмислиш това! А за нарушениете правила, да - сезирай органите и нека бъдат предприети мерки срещу поведението ми!

rcn:
1:1 В името на Аллах, Всемилостивия, Милосърдния!:
Бисмилляхи р-рахмани р-рахим
1:2 Хвала на Аллах ­ Господа на световете.
Ал хамду лиллахи рабби л-'аламин 1:3 Всемилостивия, Милосърдния,
Ар рахмани р-рахим
1:4 Владетеля на Съдния ден!
Малики яуми д-дин
1:5 Само на Теб служим и Теб за подкрепа зовем.
Йякка на'буду уа йякка наста'ин
1:6 Насочи ни по правия път,
Ихдина с-сират ал мустаким
1:7 пътя на тези, които си дарил с благодат, а не на [тези], над които тегне гняв, нито на заблудените!
Сират ад-диина ан'амта 'алейхим уайрил магдуби 'алейхим уаляд даллин

Сигурен съм, че някой от потомците на налазилите ни тука атеисти ще направи един ден друга още по-добра интерпретация на майчиния си език на Свещения Коран.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version