Български > Компютри и Интернет

Мюсюлманите по света

<< < (5/21) > >>

muti6:
Пасков,
Едва ли истината за Русия се изчерпва с горната статистика.Ще ми се да кажа, че тази инфомация сигурно дава представа за много процеси , и могат да се правят и различни изводи.Очевидно е ,че данните от нея(статистиката)не са ти по мерак.
Можеш ли да предоставиш доказателства,че статистиката е неточна или да представиш контра-статистика?
Нищо не е само черно, нито само бяло.Целият диалог идва да покаже, че каквато и информация да предложиш, каквито и данни да дадеш наготово...., любовта към "матушка" остава непоклатима. 

muti6:

--- Quote from: sirrio on February 12, 2010, 16:21 ---Не мога да разбера какъв е тоя зор ислямът на всяка цена да се разпространява поголовно?! По презумция всеки има право сам да избира религията си, но в повечето случаи човек приема тази на родителите си, което според мен е нормално, а в много малки случаи някой променя религията си на зряла възраст. По пътя на логиката всяка религия се разраства с увеличаването на раждаемостта на нейните последователи. Другият естествен начин е миграцията на хора от даден етнос или религиозна общност от едно място на друго и точно тук обикновено възникват проблеми, когато въпросните емигранти започват (или се опитват) да налагат своите религиозни разбирания и щения. За да няма религиозни конфронтации просто всеки трябва "да си гледа в канчето", а не да казва на различния какво да прави. Или с други думи - да бъдем толерантни ;)

--- End quote ---
Сириио,спокойно бе човек,той, Ислямът си се разпространява поголовно без никакъв зор.

Феноменалното разпространение на исляма.

Може би е подходящо да посочим важен признак за истинността на исляма. Добре известно е, че ислямът е най-бързо разпространяващата се религия в Съединените Американски щати. Следват няколко наблюдения на този феномен:                                                                              Ислямът е най-бързо разпространяващата се религия в Америка, напътствие и опора за стабилност за много хора от нашия народ…“                   (ХилариРодманКлинтънЛосАнджелисТаймс).„Мюсюлманите са най-бързо разрастващата се общност в света…“ (The Population Reference Bureau, USA Today…Ислямът е най-бързо разпространяващата се религия встраната“ (Жералдин Бом, Newsday Religion Writer, Newsday).
• „Ислямът е най-бързо разпространяващата се религия в Съединените щати…“ (Ари Голдман, New York Times).

Този феномен показва, че ислямът е наистина религия от Господ. Неразумно е да се смята, че толкова много американци приемат исляма, без да преценят внимателно и дълбоко да обмислят, преди да решат, че ислямът е истинната религия. Тези американци произлизат от различни класи, раси и професии. Сред тях има учени, професори, философи и журналисти. Въпросите, споменати тук, са само част от доказателствата, поддържащи мнението, че Свещеният Коран е истинното Божие Слово, че Мухаммед е Пророк Божий, и че ислямът е истинната религия на Бог.

Пламен Пасков:

--- Quote from: muti6 on February 12, 2010, 16:54 ---Пасков,
Едва ли истината за Русия се изчерпва с горната статистика.Ще ми се да кажа, че тази инфомация сигурно дава представа за много процеси , и могат да се правят и различни изводи.Очевидно е ,че данните от нея(статистиката)не са ти по мерак.
Можеш ли да предоставиш доказателства,че статистиката е неточна или да представиш контра-статистика?
Нищо не е само черно, нито само бяло.Целият диалог идва да покаже, че каквато и информация да предложиш, каквито и данни да дадеш наготово...., любовта към "матушка" остава непоклатима. 
--- End quote ---
Мутиш, статистиката, която привеждате, не е картина на Рембранд или Пикасо, за да ми харесва или не. Тя или отразява действителното положение на нещата в цифри, или не. Когато е "не", значи, не е статистика.
Против тази статистика аз приведох една цифра, която е важна, и която води до драматични промени: хората бъркат даже количеството на регионите, федералните окръзи, за другото мога да си представя как са нещата.
А чувствата ми за или против "матушката" предлагам да ги оставим настрана.
Аз живея в тази страна 10 години и няма ден да не мечтая или мисля кога и как да се върна завинаги за постоянно в България. Дотук успявам на 30-50% от времето. Иска ми се да е над 90%, и работя по въпроса.
Така че, по-добре от мен добрите и лошите страни на Русия като държава едва ли някой друг във форума може да знае, за да бързате и вие да ми лепите етикети "любов към матушка".
Оставете личността ми настрана, дайте да се придържаме към темата.

Shumarov:
Любовта към "матушка", "батушка", или към когото и да било, не е лоша! Проблема идва, когато любовта към един е за сметката на омраза към друг! Патриоти, като Пасков смятат, че не може да се обича и Русия и Турция едновремено, и етническото самоопределение  на някои буди тревоги в него! И разбира се всичките тези психични отклонениния се оцветяват с попмпозно родолюбие, любов към истината, и други подобни лакърдии!
А що се отнася до темата-аз не вярвам на статистиките! Не само на тези за увеличението на мюсюлманите.Увеличението на едни вярващи, или на други го приемам, като нещо положително! Религиите са нещо положително и проповядват мир и любов към ближния!

Пламен Пасков:

--- Quote from: Shumarov on February 12, 2010, 17:25 ---Любовта към "матушка", "батушка", или към когото и да било, не е лоша! Проблема идва, когато любовта към един е за сметката на омраза към друг! Патриоти, като Пасков смятат, че не може да се обича и Русия и Турция едновремено, и етническото самоопределение  на някои буди тревоги в него!
--- End quote ---
Шумаров, остави етикетите по личността ми настрана и намери къде съм казал, че не може да се обичат тези или други две страни едновременно.
Намери и къде съм писал, че едно или друго етническо самоопределение буди тревоги у мен.
Аз казвам, че това са твои свободни съчинения.

--- Quote ---И разбира се всичките тези психични отклонениния се оцветяват с попмпозно родолюбие, любов към истината, и други подобни лакърдии!
--- End quote ---
Кой е с психични, кой с физически и други отклонения предлагам да не обсъжда човек без нужната за това квалификация, а именно: висше медицинско образование и специалност психиатрия и психология след това.
Ти такива нямаш, нали?
Прочее, нарушаваш правилата, да напомня на бившия и на действащите модератори.

--- Quote ---А що се отнася до темата-аз не вярвам на статистиките! Не само на тези за увеличението на мюсюлманите.Увеличението на едни вярващи, или на други го приемам, като нещо положително! Религиите са нещо положително и проповядват мир и любов към ближния!
--- End quote ---
Най-после се съгласихме с тебе.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version