Български > Компютри и Интернет

Мюсюлманите по света

<< < (21/21)

Kaplan:

--- Quote from: Балканджия on March 02, 2010, 13:46 ---... но дано да се осъзнаят и да разберат, че както те са деца на Бог така сме и всички ние останали. И неговия завет е да живеем в мир и разбирателство.

--- End quote ---

Съгласен съм Балканджия, все пак Бог е един, независимо с какво име  го наричаме !

Hashashin:

--- Quote from: suleiman94 on March 02, 2010, 16:28 ---Съгласен съм Балканджия, все пак Бог е един, независимо с какво име  го наричаме !

--- End quote ---
Прав си Сюлеймане и грозно е да се караме в неговото име. Нему е угодно да живеем в мир и разбирателство и да се радваме на времето прекарано заедно!

Шали:
Toва е много хубава статия ;)

http://www.pravoslavie.bg/%D0%90%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B8/%D0%95%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D1%8A%D1%8E%D0%B7-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%A1%D1%8A%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D1%8E%D1%81%D1%8E%D0%BB%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%89%D0%B0%D1%82%D0%B8-

С доуточнението от моя страна ,че
--- Quote ---...Мюсюлманските забрадки могат да се забранят само въз основа на това, че те са противоречат на християнските традиции...
--- End quote ---
не отговаря на истината!

gece yolcusu:

--- Quote --- Когато изваждам камерата в сърцето на мъжката тълпа, върху мен скача един грамаден негър и крещи: “Ако не я махнеш, ще те убия!”.
--- End quote ---

Има доста обективизъм, но както личи има и пресилване.Още повече, ще се съгласиш, че показаните лица на мъжете не се връзват с хора настроени за молитва.А като вземем това  което и на тебе не харесва, се очертава целта на такива статий.

Шали:

--- Quote from: gece yolcusu on March 13, 2010, 10:30 ---Има доста обективизъм, но както личи има и пресилване.Още повече, ще се съгласиш, че показаните лица на мъжете не се връзват с хора настроени за молитва.А като вземем това  което и на тебе не харесва, се очертава целта на такива статий.

--- End quote ---

В общи линии материалът е информативен за исляма в Западна Европа. Ние, четящите,  трябва сами да си поочистваме хиперболата, нормално е ;)

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version