abc ти мен за българофоб ли ме мислиш? Аз се възхищавам на българите. Били са славен народ, славни ханове са имали тези хора. И се възхищавам на тяхната смела постъпка, да се заселят на територията на една велика империя и там да изградят своята държава. Друг е въпроса обаче вие дали сте от тях.
Колкото до историята на помаците, аз избягвам споровете с типове като теб и твоята компания, защото не мисля че вие сте хората с които мога да обсъждам историята на помаците, поради простата приочина, че вие не сте специалисти в това направлание. Но не бих се отдръпнал, ако се свормира екип от специалисти и в него съм поканен и аз.
Колкото онова което ти и твоите причтелчета, коментират постоянно за мен, че ви мразя и пр., ще си повторя отново думите, аз мразя шувенистите, ултранационалистиите или тези дето с една дума са излезли от рамките на патриощината. Знаеш ли общо колко сте вие в Бг такивата? Около 250 души. А колкото до отношенията ми с останалата част от т. нар. българи, може да прочетеш тук
http://www.blitz.bg/news/article/62630. С тези хора винаги сме живяли в разбирателство. Подържали сме се при нужда. на погребенията ни често съм виждал такива, тъй като са близки с покойника, на свадбите ни, на съборите ни и пр. както и на тяхните. Ти и компанията ти може би неможете да си преставиш таков чудо, но при човека от народа ежедневието е такова.