Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
News:
Home
Help
Login
Register
Pomak.eu
»
Български
»
Музика
»
Видео клипове
»
Topic:
Mustafa Sandal !
« previous
next »
Print
Pages:
1
[
2
]
Go Down
Author
Topic: Mustafa Sandal ! (Read 15557 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Azim
Senior member
Това от което се нуждая е това което имам
Re: Mustafa Sandal !
«
Reply #15 on:
November 08, 2010, 16:54 »
İsyankar (Mustafa Sandal)
Seiko
Global moderator
«
Reply #16 on:
February 06, 2011, 12:43 »
Незнам от къде е изтекла информация че родствената връзка на големият турски певец Мустафа Сандал е от село Туховище , но поне засега това не се потвръждава .Преди известно време говорих с един от внуците на стария Сандал от Туховища които е и мои първи братовчед по-бащина линия,сега живее в Мадрид. Той направо ми се присмя на тази информация.Каза че незнае такова нещо и че в Турция има хиляди с тази фамилия..Като знам как Сандаловци се тачат и търсят просто е невъзможно те да незнаят това.Така че всичко това е някаква измислица на някой може би за сензация. Преди известно време се изписа както и тук в сайта ,така и по-други медии че и Таркан –най-големият Турски певец които живее в Германия е от Туховище ,пак някаква измислица .Дори си мисля че някой се опитва да провокира сайта ни ,както Назми така и мен и някои други съфорумци за да провери как ще реагираме.До момента за съжаление няма никаква потвърдена информация както за Мустафа Сандал така и за Таркан че имат коренна връзка със България.Поздравявам всички от форума на сайта със следващият хит на Мустафа Сандал и все пак да се надяваме че той наистина ще се окаже тувищенец.Нали
надеждата умира последна!
http://www.youtube.com/watch?v=7ouMpnkj4FA&feature=player_embedded#
Print
Pages:
1
[
2
]
Go Up
« previous
next »
Pomak.eu