Никой не гони г-н Юзеиров/ по паспорт Йорданов/. Ако беше така отдавна да му сложа бан или да заключа темата! Както виждате темата си е отворена и се дава гласност за мнения или предложения.Това което прави е хуманно дело,такива като него мога обаче да изброя не десетки а стотици при това помаци които помагат на народа ни без задкулисна цел.Ще спомена само тези които имам контакт,помаци които наистина от сърце го правят без да визират мисията на Юзеиров-непременно да се влезе в политиката,използвайки религията ни.Ще спомена такива хора добронамерени- Шефкет Чападжиев,Хамид Русев,Мехмед Касапов, Джеит Кърджалиев, Закри Папучи, Мехмед Зимар,Вайдин/ зетя на Пашата/,... и десетки такива които го правят от сърце. Сайта се чете от тук Америка, и е най-посещаван след БГ,и Тр,Испания,така че заставам отговорен за думите ми,знаем се тук! Достатъчно е да кажа,че помаците по света/ визирам САЩ понеже тук живея/ не са забравили народа си.Помагат и продължават и до днес.Понеже се прекалява с рекламата за действията на Юзеиров и делата му,ще спомена че помаците бизнесмени тук не спят,а се мисли за в бъдеще- това да има джамия,/ такава има в Пенсилвания( Stroudsburg) района с най-много помаци джамията беше изградена с дарения на помаците по горе дето съм описал//,да има гробище за нас тук,за спонсорство на талантливи помаци-студенти тук. Има предложение и се работи в този район Wind Gap където е помашко селище да се закупи земя от дарения на хората помаци в полза на поколенията.В това отношение аз съм длъжник да представя в бъдеще живота на помаците извън БГ! Поемат ги,дават им работа.Досега поне помаците бизнесмени са помагали на стотици семейства в началото посрещайки ги,давайки им работа,кредит и тн. Това го правят от душа,а не за показване.В тази насока виждам как определени лица се опитват всячески да дават гласност на Юзеиров,като неминуемо е с цел,следващото "Честито мюсюлмани" ще бъде ако се рег.партията му и се започнат тук отново под формата на хуманитарни действия да се прокара целта му. Не виждам смисъл от такива. В скоро време ще се променят правилата на Форума,за да се спре с това. Сайта трябва да запази идентичноста си в замисъла на създаването му!