Уважаеми съфорумници!
Позволявам си да ви пиша моето мнение по изписаните ваши мнения!
Аз мисля(възможно е да греша и,ако е така се извинявам предварително), че си позволявате да съдите добронамереността, и безкористността на Юзеирови. Демократичните принципи ни повеляват да смятаме всеки един за невинен до доказване на противното.В случая с Юзеиров си позволявате да наричате неговите форумни изяви пропаганда, опита му за близост с помаците, като изкарване на ахмаци, и т.н. Аз мисля, че няма лошо, ако той публикува тука и посетителите да имат възможност да критикуват, или да одобряват. Аз лично не познавам нито идеологията му, нито нито добронамереността му.Допускам, че това са първите му стъпки в публичното пространство и е вероятно да е с користни цели.Но да се съди предварително, предполага наличие на предазсъдъци и робуване на страсти.Каквито и да са намеренията на този индивид, докато не нарушава правилата и не обиди някой, не мисля, че заслужава такова отношение от никой от съфорумниците. Разбира се не се опитвам да налагам мнение, или начин на поведение на никой! Това беше просто моето безпристрастно мнение