Ada, уважението, което аз имам към ва6ата вяра( а ти егоизти4но -не), не ми позволява да ти опонирам, както заслужава6-Да имаме същите морални ценности,затова сме и обичани от вас. И мила, не нападай и обиждай, това не е позволено на жените, като теб.
Въпрос: защо забравя6 своята любов пред децата?
Въпрос: Как сърцето ти ще позволи ,ако чувствата са незаменими да поставя6 условия,това да не е договор тип пазарлък?
Въпрос: предположи 4е живее6 с децата си и с мъжа си които не те оби4а,тормози те и има любовница-какво ще прави6 със себе си Ада?
Мисля 4е бях достатъ4но ясна,но тука някои се правят на ударени.Първо на първо не бих родила деца на 4овек,когото не оби4ам.
Второ ,4увствата не са незаменими,ами то примерно може6 да се влйуби6 в някой от твоята вяра,и ако те изостави примерно,пак 6те страда6,но след време пак 6те се влйуби6,по съ6тата логика,предпо4итам да страдам в на4алото,(като се откажа от друговерец)отколкото цял живот.И на последния ти въпрос,не виждам об6то с темата,но такъв мъж няма 6анс при мене,или си мисли6 4е мйуслйуманките не са достатъ4но силни да изритат такъв мъж?Ами просто 6те продължа напред..