Браво Горе долу е така..Само дето за наказанията е преувели4ено..и сме6но..
Не горедолу,а е така според исляма!
А за наказанията пак е така..ама хайде някой друг да го каже поне това....
Ти се изказа,че смесените религиозни бракове,са предателство към религията.Горе написаното от мен 1 и 2 ,са кратко описани правила за спазване, и ако някой не ги спазва,не се смята за мюсюлманин.Поради тази причина,аз мога единствено да приема този факт на постулат ,но не ми дава място да се съглася.
От един такъв закон,се цели единствено разширяване на исляма,без да се гледат чувствата на любовта.
Ако всичко се слага в такива сухи рамки...много скоро ще станем безчувствени роби на закона(фанатици)
Никога не знаем какво Бог ще промени в нас, и какво ни е за добро или зло.Клиширайки всичко губим възможността да се развиваме!
Смята се ,че жената мюсюлманка не може да се омъжи за друговерец,защото е по-слабата и така може да приема религията на мъжът си.
Ами ако жената е силна,да се раздели с любимият си и да се омъжи за мюсюлманин,който не обича,защото закона повелява това?
Всъщност е много лесно да регулираме целият си живот от написани закони.Влизаме в кошарата и оградата ни дава спокойствие.Няма нужда да се тревожим.От нас остава само да се наслаждаваме на свежата трева и топлото слънце.....
Закона регулира всичко!Важно е мислите,емоциите и чувствата да атрофират ,за да не ни се иска да излезем от кошарата,където \\\"зверовете\\\" чакат да ни разкъсат...и така нашия собственик ще е най-доволен?