Стига вече бе хора,няма значени когато двама се обичат.Нито възраста,нито религията нищо.Престанете вече моля Ви, че чесно казано ми ставате смешни.Моята вразка е смесена и чесно казано нямаме проблеми,говорели сме ако някога имаме деца какво ще правим,трябва само да има малко разбиране, пак го повтарям малко не много и сичко е ок.Но доката има такива като вас с малко старички разбирания ще е така,в случая визирам не само вас а и родителите на мен и моето момче.За всички няма проблем ама ако ви дойде яйцето на гъза друго почват да пеят всички.Та ако можете помогнете ако не,то поне недейте да обърквате повече маладите дето се обичат и дето с зъби и нокти се борят за любовта си.И исляма и християнството учат на едно, а именно на любов!Така че нени пречете с предрасъдаците си да се обичаме!Можете само да ни поздравите за борбата ни,да ни поткрепите за избора ни и нищо повече,все пак веднъж се обича истински.Нали?Ако греша поправете ме но не като се хващате за религияте нея я оставете поне веднъж да си почине.