Мисля 4е отговорих доста изерпателно на Вера,но разбира се,тя,както и някои други тука,е разбрала така,както и отърва.То4но това за което говори тя,са страсти,аз много съм ги видяла такива,които загърбват и Религия,и семейство,и морални ценности.....и накрая излиза 4е тяхната лйубов е била балон,бъздух под налягане.И то4но тия,изневеряват без много да му мислят,на ,,лйубовта ,,си от другата Религия,примери много...
Аман ве4е,и лйубовта я принизиха толкова,4е 4ак ми се гади,да не се впускам в подробности.А на Вера 6те и кажа само това,бих направила много компромиси за синовете си,бих умряла за тях,но не бих им позволила брак с друговерка,е разбира се ако приеме Исляма,ок.Стига сте се опитвали да се изкарвате много умни тука,в нормалния живот аз много сам видяла.А ако не знаех какво е лйубов,няма6е да ги имам синовете сега Вера.
Не о4аквам да разбере6 една туркиня,но повярвай ми знам пове4е от тебе за лйубовта.Никога не бих искала децата ми да са от смесен брак--а това ве4е е ЛЙУБОВ...Тя е компромис,себеотрицание,всеотдайност,борба,тя е не6то много много велико,и 6те ви помоля да не я баркате с ниските си страсти,страстта на тялото.То си има друго име..