"Тука в сайта удобно трябва да се чустват не анонимни субекти като тебе, а момичета като - Джемиле, Ади,Деси,Избейка, Фатме , Хава и още мноого много , които са се свили и мълчат"
Аха, свили и мълчат-това ли за вас трябва да правят жените тук ...Браво:)))
Неее, вече съм окрилена от факта , че ме обича един от Вас...но истинска!
Dudunia ,хленченето не помага на никой(сама го каваш)Радвай се, че те обичат истински(ако е така),но ако се държиш по този начин и с човека до теб, направо си е жалка картинка(не го облазявам).Не дръзвай да мислиш, че само ти познаваш истината, а другите са заблудени.
Няма ограничено ниво,както няма и тъпо мнение , има различни от нашето , противни на нашето ,но не и тъпи(ограничени нива) , не вървят подобни изрази в такъв раздел,мисля.Парадоксът на нашето време е, че имаме по-високи сгради, но по-ниска търпимост, по-широки магистрали, но по-тесни възгледи. Имаме повече образование, но по-малко разум, повече знания, но по-лоша преценка, имаме повече експерти, но и повече проблеми, повече медицина, но по-малко здраве....Знаем как да прживяваме,но не знаем как да живеем!Просто сме изгубили всякакъв модел и всякаква посока в живота си.Не знаем кое е добро, и кое е лошо.
Зпомни това от мен:Често човек е най-злият враг на самия себе си.Не е важно кой е прав, а какво е правилно.Мисля,че дължиш извинение на доста хора Тук.Най - лесно е да обидиш или наклеветиш човек, когото не познаваш.Смяташ ли, че е реално, тук всички да сме толкова неразумни?Всеки разбира живота си по определен начин.
Незнам на колко години си,но имай необходимото възпитание да спориш(общуваш) по по-нормален начин с хората от сайта.
Бъди жива и здрава!!!