Author Topic: Смесените бракове  (Read 278684 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline dudunia

• Member
  • **
  • Привет на всички :)
Re: Смесените бракове
« Reply #195 on: November 13, 2009, 09:37 »
Такааа...ai6e ти си в тази каша знаеш ли защо....,сама го написа и си даде отговора на проблема: "...аз какво съм виновна, че съм християнка" !!! Супер си,просто...  :o.Ти сама не уважаваш вярата си , а искаш други да я зачитат.Как пък да стане??? А знае6 ли ,4е няма религия, която да учи на лошо!
Така 4е, тези "хорица-с дребни душици", или сами (с помощта и изискването на сина им !!!!) ще прескочат бариерата на примитивните си души да делят хората на християни и мюсюлмани (аз съм в същата лудница,така 4е споко:). ...или другия ти вариант е : - Стани, като тях Аише,(щом толкова държи6 да им се харесваш).Да, стани мюсюлманка,това не ти ли решава проблема,така и те ще те допуснат по лесно, а и ти сама  ще спреш да не се понасяш, ЧЕ СИ християнка и да се упрекваш че си се родила такава (И тогава поговори с твоята майка,тази същата християнката..,обърни се към твоя род и виж дали те ще те приемат такава)
    И тогава мила моя,наистина ще се обезличи6-заради един мъж.И знае6 ли тогава и той ще спре да иска да те познава.Защото знае6 ли преди време в този форум saleika ми каза: "той те е харесал такава".
   -НЕ АЙШЕ АДСКИ МНОГО ГРЕШИШ! ....ТОЙ Е ТОЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ БОРИ ЗА ЛЮБОВТА ВИ,НЕ ТИ СКЪПА!!! ТИ ТРЯБВА ДА Я ТВОРИШ, А ТОЙ ДА Я ПАЗИ!
...И спри да подсмърчаш, а се заеми здраво с решението- "ТОЙ"-там е твоя отговор !

Offline ai6a23

• Member
  • **
« Reply #196 on: November 13, 2009, 11:25 »
dudunia мога само да кажа че си мн.права и съм ти благодарна вдъхна ми малко вяра и сила.Болно ми е че неме приемат но аз съм такава ако изскат,обичам сина им,уважавам ги като родители ама до тук вече се уморих да се доказвам,че и аз съм човек няма защо да се страхуват няма да направя сима им християнин но и аз няма да стана мюсулманка ако ме приемат ок ако ли не ами те губят.Още веднаж благодаря

Offline dudunia

• Member
  • **
« Reply #197 on: November 13, 2009, 12:32 »
Радвам се че ме разбра правелно-ти си човек точно толкова колкото и техния син-ако те го обичат,което разбира се е така,ще приемат и теб,след време.Но пак казвам усилията трябва да са само негови,а от теб-уважението и щастието.
 За мен не искат и да чуят че съществувам,а камо ли да се запозная с тях.Обикалям около града им, но в него не мога да стъпя-защото съм "друга",различна,според тях-мръсна,още повече че при нас това е негов втори брак,след първия с помакиня.
Така че вдигни глава, "прави,каквото трябва а да става каквото ще"
Имай него, с останалите той да се оправя !!! Късмет в борбата с вятъра :)

Offline ai6a23

• Member
  • **
« Reply #198 on: November 13, 2009, 18:28 »
dudunia аз съм реалистка и знам че си права,болиме не факта че неме изскат а това че го настройват против мен и че намират начин да го карат да се чувства виновен заради лубовта ни.Боли ме кгато се обади и плаче и ми казва че сем.му не ме изска това ми тежи и затова си мислех че ако стана по - близка с техните нрави и обичай ще разберат,че не съм лоша,но вече ми е ясно че тази битка съм я загубила още в началото, и проблема неее цялото сем.а само майка му такаче мога само да я поздравя явно тя печели!

Offline PETER

• Forum fan
« Reply #199 on: November 13, 2009, 18:31 »
Ако един мъж слуша майка си, а не слуша себе си, още не е станал мъж.;)

Offline isa71

• Forum fan
« Reply #200 on: November 13, 2009, 19:51 »
петре добре изгледай клипа :)
Иляхи - Рибново.mp4

Offline nezir_9

• Advanced member
« Reply #201 on: November 13, 2009, 19:55 »
dudunia аз съм реалистка и знам че си права,болиме не факта че неме изскат а това че го настройват против мен и че намират начин да го карат да се чувства виновен заради лубовта ни.Боли ме кгато се обади и плаче и ми казва че сем.му не ме изска това ми тежи и затова си мислех че ако стана по - близка с техните нрави и обичай ще разберат,че не съм лоша,но вече ми е ясно че тази битка съм я загубила още в началото, и проблема неее цялото сем.а само майка му такаче мога само да я поздравя явно тя печели!

Не се предавай така лесно!

Слушай сърцето си!

В повечето случаи майките не одобряват избраницата на любимия син, особено ако е някой глезльо - мамино синче.

От мен да знаеш - отивай там, където те обичат, а не там, където ти обичаш. В любовта винаги единия е догонващ!

По-късно ще ти намеря едни съвети на Дж. Стайнбек и ще ги публикувам.

Offline PETER

• Forum fan
« Reply #202 on: November 14, 2009, 11:04 »
петре добре изгледай клипа :)

Елементарна логическа заблуда. Козва се "фалшива дилема".:)
Да слушаш себе си и да изоствиш майка си са две различни неща.
Да си мамино синче и да си грижовен син също има голяма разлика.

Майката няма право да прави избор вместо сина си, но сина няма право да изоставя майка си.

Примерно аз живея заедно с тъща си, и тъй като майка ми е починала съм много доволен и я чувствам като втора майка.
С жена ми има на кого да разчитаме, за децата и изобщо, когато сме на работа.
Това обаче не значи че тя ни се меси в живота, нито че ние и се месим в нейния.
Всичко е любов, разбирателство и толерантност. ;)

Offline dudunia

• Member
  • **
« Reply #203 on: November 14, 2009, 11:35 »
Ai6e,ето това е рецептата,nezire я формулира чудесно:
                                                                               От мен да знаеш - отивай там, където те обичат, а не там, където ти обичаш. В любовта винаги единия е догонващ!

От тук нататък ти избираш ! Късмет !

Offline nezir_9

• Advanced member
« Reply #204 on: November 14, 2009, 11:51 »

Майката няма право да прави избор вместо сина си, но сина няма право да изоставя майка си.

Примерно аз живея заедно с тъща си, и тъй като майка ми е починала съм много доволен и я чувствам като втора майка.

PETER и при нас е така, така е при много семейства в България...

Както го е казал народа: "Откъдето е жената, там е родата"

Offline isa71

• Forum fan
« Reply #205 on: November 14, 2009, 21:54 »
петре в хадиса се казва-,,раят се намира под краката на майката,,. това значи уважение към родителите.да зачиташ тяхното желание и воля.затова не ти харесва шехерезада  :D

Shumarov

• Guest
« Reply #206 on: November 14, 2009, 22:11 »

Даваш ли си сметка, че това обезмисля хилядите вицове за тъщите!?  ;D ;D ;D

Offline muti6

• Adviser
« Reply #207 on: November 15, 2009, 13:53 »

A taka, Petre,
Pokazuvai i polojitelnite si kachestva,a ne samo drugite!!! ;D

Offline dudunia

• Member
  • **
« Reply #208 on: November 15, 2009, 13:56 »
Пичове :) ударихте го на чат;)
Посъветвайте ни нас жените,как според вас трябва правелно да се реагира на проблема на аише? Моля...
Поздрави на всички:)

Offline abc

• Forum fan
« Reply #209 on: November 15, 2009, 14:06 »
Проблема на Айше няма да се реши тук, но мога да кажа 2 неща. Първо, войната снаха-свекърва е хилядолетна. В повечето случаи печелят снахите. Просто е въпрос на време, биология и възраст на свекървата. Но за съпруга няма по-добро от разбирателството помежду им. Естествено стига да не се съюзят срещу него. Второ, нейният любим не я обича достатъчно, щом се влияе толкова от чужди мнения. В крайна сметка любовта към близките и към либето е различна. Както и не си ляга с майката, а с либето. Е, предполагам. Трето, сега се сетих. Айше, ти правиш ли достатъчно? Защото ролята на вечните страдалци ме изнервя. Както и би ме изнервило ако моето либе търси съвети от нетни приятели как да си оправи отношенията с мен.

Три за щастие ;)