Такааа...ai6e ти си в тази каша знаеш ли защо....,сама го написа и си даде отговора на проблема: "...аз какво съм виновна, че съм християнка" !!! Супер си,просто...
.Ти сама не уважаваш вярата си , а искаш други да я зачитат.Как пък да стане??? А знае6 ли ,4е няма религия, която да учи на лошо!
Така 4е, тези "хорица-с дребни душици", или сами (с помощта и изискването на сина им !!!!) ще прескочат бариерата на примитивните си души да делят хората на християни и мюсюлмани (аз съм в същата лудница,така 4е споко:). ...или другия ти вариант е : - Стани, като тях Аише,(щом толкова държи6 да им се харесваш).Да, стани мюсюлманка,това не ти ли решава проблема,така и те ще те допуснат по лесно, а и ти сама ще спреш да не се понасяш, ЧЕ СИ християнка и да се упрекваш че си се родила такава (И тогава поговори с твоята майка,тази същата християнката..,обърни се към твоя род и виж дали те ще те приемат такава)
И тогава мила моя,наистина ще се обезличи6-заради един мъж.И знае6 ли тогава и той ще спре да иска да те познава.Защото знае6 ли преди време в този форум saleika ми каза: "той те е харесал такава".
-НЕ АЙШЕ АДСКИ МНОГО ГРЕШИШ! ....ТОЙ Е ТОЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ БОРИ ЗА ЛЮБОВТА ВИ,НЕ ТИ СКЪПА!!! ТИ ТРЯБВА ДА Я ТВОРИШ, А ТОЙ ДА Я ПАЗИ!
...И спри да подсмърчаш, а се заеми здраво с решението- "ТОЙ"-там е твоя отговор !