Author Topic: Цензура или гласът на Форума!  (Read 102512 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
Коментар от потребител "Serbest Korkmaz USA"  - Candidate member

С голямо огорчение констатирам, че моята първоначална теза напълно се потвърждава. Ондер е едно (М-Нарушение правилата на форума - съдържа обидни квалификации) и най-долен предател на помаците! Ондер, внимавай, защото наближава времето, когато ще изчезнеш безследно и семейството ти ще те получи обратно в ковчег!
 Същата стока е и долната финландска (М-Нарушение правилата на форума - съдържа обидни квалификации) Рахмие! На нея искам да й кажа, че ни е известно в кой квартал на Хелзинки живее и да внимава като се прибила сама, да не бъде (М-Нарушение правилата на форума - съдържа обидни квалификации) от непознати, които да (М-Нарушение правилата на форума - съдържа обидни квалификации)!
За голямо съжаление забелязвам, че освен тримата глупаци, още много голяма част от помаците тук са склонни да се българеят предавайки етноса си и предавайки религията ни. Предателството типична помашка черта ли е? Гьотверени (М-Нарушение правилата на форума - съдържа обидни квалификации)! Докога ще правите (М-Нарушение правилата на форума - съдържа обидни квалификации) Петер, Сиррио и АБЦ?

Вероятно подобни коментари, трябва да се знаят и помнят!  >:(

Offline Шали

• Advanced member
Голямо замърсяване на форума се случи с тази идиотщина. Пфууу.
Само да попитам админите - имате ли неоспорими доказателства, че това е този човек, или може да е всеки регистрирал се с такъв ник?

Offline Rahmie

• Charter member
Nyakoi mai naistina ima seriozni seksualni problemi...vzemam si dumite za proshkata nazad... Neka Allah ako moje mu prosti pa i da mu pomogne po nyakakv nachin, to naistina e za sajalenie, yazik dokade e stignal gorkiya...da zaplashva jeni... I neka vsichkite mu "priyteli" koito mi go hvaleha si sedyat tam... mislya che nyamat myasto tuk...

I ako neshto ni se sluchi shte znaem koi go e izvarshil...

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
NO COMMENT

Offline Gelina

• Forum fan
Нали IP адреса се записва?! Вие знаете кой ,от къде пише!

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
Смятам, че за изключително крайни изречени - заплахи, обиди, псувни, и клевети, по адрес на потребителите на сайта, трябва по възможност да се публикуват и пълните данни на нарушителят, IP-адрес и друга подробна информация за тези лица!  8)
Има вероятност при някои случаи от тях, тези лица да се намират в състояние на опасно психично заболяване, при което могат да бъдат вредни и опасни за самите тях и за собственото им здраве, поради което при възможност трябва спешно да им се помогне чрез придружаване за да бъдат въдворени в необходимото най-близко психиатрично лечебно заведение !   :(

Свободен чове

• Guest
Не е лоша идеята на Европомака, но информацията от IP-то съвсем не е достатъчна за идентифициране на болния. Често локацията, която се показва при трасиране на IP-то, е различна от действителния физически адрес на ненормалния :)

Offline fotakiev

• Forum fan

Serbest Korkmaz USA:-"Що бе ,приятелю ,що така се възмущаваш ,ние лудите сме искрени , дори когато лъжем си мислим ,че говорим истината. Не ми  го вземайте всичко насърце,влизайте ни в положение и на мен и на Пасков,ние с него освен ,че не знаем какво говорим ,не знаем и какво правим. Това ,че ни отделяте така да се каже ,си е един вид дискриминация към хората с изявена деменция, а това хич не е ДЕМОКРАТИЧНО. На мен пък много хора са ми казвали ,че им е приятно да си общуват с мен, защото всичко що ми е в главата ,ми е на устата , а това е висша форма на демокрация."

Истината си изплува самичка .И двамата са едни и същи, единия ПП с ЕДИЛНИ.КОМ ,другия със СК- Сербез.Ком.
В момента най вероятно  хората на ПП си правят гаргара със истинския СК.

Само Сербест Коркмаз може да прави такива заплахи,така че колкото и да се кълне прозира вътре... ,а и неговите интриги са за н-ти път в този форум...

Offline fotakiev

• Forum fan
Nyakoi mai naistina ima seriozni seksualni problemi...vzemam si dumite za proshkata nazad... Neka Allah ako moje mu prosti pa i da mu pomogne po nyakakv nachin, to naistina e za sajalenie, yazik dokade e stignal gorkiya...da zaplashva jeni... I neka vsichkite mu "priyteli" koito mi go hvaleha si sedyat tam... mislya che nyamat myasto tuk...

I ako neshto ni se sluchi shte znaem koi go e izvarshil...

Рахмие,не се връзвайте на този човек..няма за какво да ви е страх..тои това иска,да изпитвате страх!Така е свикнал да говори и това са му методите... Куче което лае,не хапе,а и прекалено внимание му се отдели днес!

Offline PNK2003

• Forum fan
  • Ius Est Ars Boni Et Aequi...
Горните обиди минават всякаква граница! Подобни постинги не трябва да се трият, а всички да ги виждат.  Анализирайте IP адресите с цел установяване на автора.  Но като цяло не се поддавайте на подобни провокации от страна на болни мозъци.  Интересно е дали Serbest Korkmaz USA от този форум и Serbest Korkmaz от другия са едно и също лице ???     

Offline Hat

• Moderator
Ннякаде из Япония водищи фирми слагали чучело на шефа в специално пригодена за това стая,който искал да излее гневьт си влизал в стаята и бой по чучелото на шефа до отмаляване и напьлно изразходване на натрупаната отрицателна енергия,след това се врьщаш,като вьзроден готов за подвизи на работното си място.Намирам идеята за отварянето на тази тема за добра ако се получи нещо такова,като чучело вьрху,което да тренираме овладяването на напращлите ни емоции без да ги сипем вьрху някой незаслужил.

Offline abc

• Forum fan
Според мен мълчанието е най-правилното за момента. Защо трябва да се чеше егото на егоценрик? Айде цял ден с простотии се занимаваме, че и всеки от тук цъкне за да види отатък какво става. Когато един мъж се кълне в лъжата си, той не е мъж. IP то показва локацията. И? Нищо ново под слънцето... Просто статистика.

За протокола - имена не съм споменавал. Пак за протокола, до вчера имах бан във форума на Серко. От днес, въпреки клетвите, че не е вярно, е махнат. Не знам дали ме интересува, но се питам дали в Корана не се осъжда лъжата? Всеки си отговаря за него си. Амин.

На друго място Хат пък има практика в групата да се внедри някой, който навръзва хората за канарчета, създава им изкуствено чуство за доверие и после заплита интриги. Когато го разобличат, хората интуитивно се обединяват в група насочена към него. Тогава се приема, че този някой си е свършил работата и шефа на иначе разцепения колектив му дава дължимото за консолидирането му. Глупаво е когато зрели мъже се държат като 13 годишни невротични пубери. В медицината обаче има деление на физическата и емоционална възраст. Тоест нищо ново под слънцето :)

Offline dim56

• Forum fan
Ето и отговора на мое запитване,дали Сербест е писал тук:
... Докато админ там са горните три лица. Помак.еу ще бъде не глас на помаците ,а инструмент за асимлиране и покръстване на помаците....

Е, да, той човекът на друго място във форума си пише кои трябва да са "правилните" админи в www.pomak.eu.
Тоя филм вече съм го гледал - доста се поизтърка  ;)

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
  Има още не десетки а стотици тонове помия и заплахи за сайта pomak.eu.
Не смятам сайта да се превръща в това ,всичко се вижда.!
Нито един наш член на сайта не си е позволявал такъв език и простащина,за което искам най-сърдечно да ги поздравя нашите членове  за интелекта и възпитание
.Тази тема ще бъде заключена защото колкото и да публикуваме от онзи форум псувните по наш адрес няма да помогне.!!!
Всеки е в правото си да прецени това!