Author Topic: Цензура или гласът на Форума!  (Read 102463 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Shumarov

• Guest
Re: Цензура или гласът на Форума!
« Reply #90 on: December 19, 2009, 14:42 »
Na nikoj ne e tajna ,4e edin ot administraciata e ksenofob-bylgaromrazec.Pri takiva obstoiatelstva cenzurata da vaji li?

Това е твой цитат-ти би трябвало да уточниш кого си имал в предвид!

Offline fotakiev

• Forum fan
« Reply #91 on: December 19, 2009, 14:45 »
Това е твой цитат-ти би трябвало да уточниш кого си имал в предвид!
Da no ne go napravih!
Ti kaza 4e e Metka, a hat kaza 4e ima pravo da pravi taka ,zashtoto e u doma si....izvodite sa za Teb ;)

Offline Hat

• Moderator
« Reply #92 on: December 19, 2009, 14:47 »
Za koj govorish?

Ти да не се правиш на луд бе.Пьк може и да ти има нещо да ти кажа започнах силно да се сьмнявам.

Offline fotakiev

• Forum fan
« Reply #93 on: December 19, 2009, 14:50 »
Ти да не се правиш на луд.Пьк може и да ти има нещо да ти кажа започнах силно да се сьмнявам.
I Ti lli podkrepqsh  kesenofobskite izblici na tozi deto Vie uto4nihte koj e?Ami dali e Toj?
Pak pitam?Toi li e ili ne?
Lesno moje da se proveri..prosto razglejdate starite postingi i shte stane iasno!

Offline pomak BG

• Historian
  • Да си помак звучи гордо.
Re:Цензура или гласът на Форума!
« Reply #94 on: December 19, 2009, 14:51 »
Shumarov преветствам те с добре дошъл в отбора на българомразците. За сега според Фотакиев сме тримата, аз ти и Метката, чакай да видим дали няма да се появи и някой друг.
Големи обвинения Фотакиев. За това ли си тук да ни отсяваш, кой какъв е. Ами според теб във форума имали помакомразци. Сигурно няма. Айде да не изпадаме сега в подробности. Ако не си научно компетентен и ако няма какво да научим от теб, не мисля че ще си ни полезен с нещо. Помисли над написаното от мен, може би ще ти е от полза.

Offline fotakiev

• Forum fan
« Reply #95 on: December 19, 2009, 14:55 »
Shumarov преветствам те с добре дошъл в отбора на българомразците. За сега според Фотакиев сме тримата, аз ти и Метката, чакай да видим дали няма да се появи и някой друг.
Големи обвинения Фотакиев. За това ли си тук да ни отсяваш, кой какъв е. Ами според теб във форума имали помакомразци. Сигурно няма. Айде да не изпадаме сега в подробности. Ако не си научно компетентен и ако няма какво да научим от теб, не мисля че ще си ни полезен с нещо. Помисли над написаното от мен, може би ще ти е от полза.
Da mislq ,4e imashe mnogo pomakomrazci,no se otsiaha.Sega mnogo malko nepomaci pishat i ot tezi koito pishat ne smiatam da ima takiva.
Mejdu drugoto ot dumite Ti stava iasno, 4e ne otri4ash prisysytvietro na bylgaromrazci!
A kakvo mislish,takiva hora dobre li e da sa 4ast ot liceto na sajta?

Shumarov

• Guest
« Reply #96 on: December 19, 2009, 14:57 »
Аз пък настоявам да се извиниш публично за това:
Na nikoj ne e tajna ,4e edin ot administraciata e ksenofob-bylgaromrazec.Pri takiva obstoiatelstva cenzurata da vaji li?
както обвини публично!
В противен случай
обръщам вниманието на ръководството да бъдат предприети мерки за забрана за достъпа ти до сайта!

Offline fotakiev

• Forum fan
« Reply #97 on: December 19, 2009, 15:02 »
Аз пък настоявам да се извиниш публично за това:както обвини публично!
В противен случай
обръщам вниманието на ръководството да бъдат предприети мерки за забрана за достъпа ти до сайта!
Cenzura li Shumi?Shto taka?
Ako izleze 4e lyja i klevetia shjte se izvinq!
Ama kaji pytvo na kogo da se izvinq...

Offline Шали

• Advanced member
« Reply #98 on: December 19, 2009, 15:03 »
...Лошото за някои е че го правиш много често а тях ги боли от някакьв си помак. Те не са свикнали по този начин, а пьк ти не  им оказваш  и никакво сьчуствие след това...

Що си позволяваш за н-ти път да се изказваш от чуждо име? Вярно, че повечето "непомачета" млъкнаха поради банн, ама не са те опълномощили за говорител. "Някакъв си помак" е отново израз, който показва вашето ви мнение за вас самите, а не нашето, защото го използваш ти (вие). Ето ти го омагьосания кръг, което е и отговора ми на въпроса от другата тема ;)

P.S. Разбира се, че Метка е българомразец, а и не виждам да иска да прикрива това.

Offline pomak BG

• Historian
  • Да си помак звучи гордо.
« Reply #99 on: December 19, 2009, 15:06 »
Фотакиев не се опитвай да тълкуваш думите ми в твоя полза. Аз говоря от твое име. Ти не веднъж ме обвини в това. Така постъпи и с Метката, а сега и Шумаров. Ако си ограничен в мисловните си възможности, не го изразявай публично, кажи ми го на лични. Това което може да ме попиташ там, може да е от типа "доизясни се" или "не разбрах тази ти част от постинга". Винаги бих си отделил от ценното време за да ти го разтълкувам по начин по който би го разбрал.

десс

• Guest
« Reply #100 on: December 19, 2009, 15:14 »
Пак настана патлакама-хора,ако искате обиждайте се,но не във форума.Аз изказах мнение,че в самия форум има дискриминация и цензура,както и съществува двоен стандарт-а вие се нахвърлихте един на друг.
А,че трябва аргументация при бан,трябва,а и бана трябва да се съобразява с правлата на форума,а не да е личен избор на някой администратор.

Offline Hat

• Moderator
« Reply #101 on: December 19, 2009, 15:15 »
Що си позволяваш за н-ти път да се изказваш от чуждо име? Вярно, че повечето "непомачета" млъкнаха поради банн, ама не са те опълномощили за говорител. "Някакъв си помак" е отново израз, който показва вашето ви мнение за вас самите, а не нашето, защото го използваш ти (вие). Ето ти го омагьосания кръг, което е и отговора ми на въпроса от другата тема ;)

P.S. Разбира се, че Метка е българомразец, а и не виждам да иска да прикрива това.
Не си ме разбрала правилно скьпа.Опитай още един пьт.Ще те почакам.

Shumarov

• Guest
« Reply #102 on: December 19, 2009, 15:16 »
Cenzura li Shumi?Shto taka?
Ako izleze 4e lyja i klevetia shjte se izvinq!
Ama kaji pytvo na kogo da se izvinq...

Изви ни се на този, когото си визирал в този цитат:

Offline fotakiev

• Forum fan
« Reply #103 on: December 19, 2009, 15:25 »
Изви ни се на този, когото си визирал в този цитат:

[quote Na nikoj ne e tajna ,4e edin ot administraciata e ksenofob-bylgaromrazec.Pri takiva obstoiatelstva cenzurata da vaji li?
Pyrvo ne sym kazal konklretno za kogo stava vypros!Ako niakoi me obvini v kleveta,shte triabva da me pridizvika da dokaja dumite si i togava shte stane iasno koi e...

Vtoro,mai Vie znaete pove4e ot men koi moje da e,a i se opita niakoi da go opravdae,shtoto bil udoma si,koeto izkazvane za men e pod vsiakakva kritika!

Treto, v posta koito citirash sega zadavam mnogo konkreten vypros:"Pri takiva obstoqtelstva cenzurata da vaji li?".Kydeto estestveno otgovor niamashe ...

Shumarov

• Guest
« Reply #104 on: December 19, 2009, 15:30 »
Pyrvo ne sym kazal konklretno za kogo stava vypros!Ako niakoi me obvini v kleveta,shte triabva da me pridizvika da dokaja dumite si i togava shte stane iasno koi e...

Vtoro,mai Vie znaete pove4e ot men koi moje da e,a i se opita niakoi da go opravdae,shtoto bil udoma si,koeto izkazvane za men e pod vsiakakva kritika!

Treto, v posta koito citirash sega zadavam mnogo konkreten vypros:"Pri takiva obstoqtelstva cenzurata da vaji li?".Kydeto estestveno otgovor niamashe ...

Ясно! Пак става, като във вица за палавата сестра и необходимостта да се доказва, че някой има 5 братя и няма сестри!Защо ли не съм изненадан!?