Author Topic: Цензура или гласът на Форума!  (Read 102325 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Двете теми са слети в една.
Всички постинги са запазени.
Моля,нашите потребители да обърнат внимание на значимите теми в раздел" Дискусии",касаещи нас помаците които определят облика на сайта ни.
От името на Екипа и Ръководството на сайта исказваме благодарност на нашите членове за доверието към нас.
Благодарим!

П.С- виждам в онзи форум някой психо пише с ника ми Nazmi.
Категорично заявявам- никога там не съм се рег или писал,чета отвреме навреме писаниците им без да съм рег,но какво ли се учудвам вече  за там, :o

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
Re: Цензура или гласът на Форума!
« Reply #316 on: January 10, 2011, 15:12 »
Бисмиллях уа Рахман уа Рахим! بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Преди повече от година тази тема бе започната с едно мое писмо, което изразяваше възмущението ми от грубото погазване на демокрацията и на правилата в нашия сайт. Тази тема предизвиха спорове и дискусии, които в крайна сметка доведоха до възцаряването на свободата и демокрацията тук. Но ето че едвам са изминали 11 месеца от последният постинг в тази тема и се наложи да пиша пак, въпреки че и е крайно неприятно.
Ето че отново всичко за което се бяхме борили и надявали бе грубо потъпкано и осмяно и от то модератор- Европомак, който трябва да е лице на сайта и да бди над правилата. Заради личното си отношение той си позволи да наложи бан на двама на ВИП члена на сайта- на мен и на Боян Добрев, защото се осмелихме публично да заявим позциите си и да му направим забележка за непристойните му думи и държание. Какво въплащава статута на ВИП в този сайт? ВИПовете са малко и са съвестта на сайта, избрани и призвани да контролират и с острия си език да слагат на мястото им тези от членовете или екипа на сайта, които се самозабравят и грубо потъпкват правилата на сайта. Но този модератор благодарение на възможността си да налага бан о воден от личните си цели и стремежи запуши устата на двама души от тези призвани да бъдат коректив на сайта. С бана той не просто наруши правилата и потъпка демокрацията, а брутално и безскрупулно запуши устата на съвестта на сайта, което е непростимо. Той безцеремонно и надменно триеше и редактираше наши постинги без да има защо да го прави. Просто така му е изгодно, а в Коран и Керим в сурата Лукман, 18 ает пише: И не криви лице пред хората, и не върви по земята с високомерие! Аллах не обича никой горделивец, самохвалец." وَلَا تُصَعِّرْ خَدَّكَ لِلنَّاسِ وَلَا تَمْشِ فِي الْأَرْضِ مَرَحًا إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ كُلَّ مُخْتَالٍ فَخُورٍ. Питам ви може ли един човек, който претендира, че е мюсюлманин да се държи така? Може ли един човек считащ себе си за мюсюлманин да подвежда и лъже хората във форума като трие и редактира постингите и то на хората които въплъщават съвестта на сайта. Нима той не знае какво пише в сура Ал Бакара, ает 42: "И не смесвайте истината с лъжата, и не скривайте истината, когато [я] знаете!"وَلاَ تَلْبِسُواْ الْحَقَّ بِالْبَاطِلِ وَتَكْتُمُواْ الْحَقَّ وَأَنتُمْ تَ???   
Освен това идеята който той доста други хора тук защитават е вредна и то много за помаците. Тази идея няма да донесе нищо добро ако се осъществи, а само плач и мъка. Трябва ли брат да се отдели от брата и да му кажеш този не ти е брат, а враг и чужденец в къща ти? Ето че пак стигаме до сура Ал Бакара, ает42. Нима този който знае истината, но не я казва и лъже заблуждавайки хората и настройвайки ги един срещу друг не върши грях и то огромен? Не е грешен този който вярва в лъжата, незнаейки истината а онзи който я знае но я крие и лъже. Нека всеки който съзнателно лъже и настройва народа да знае, че там горе има Съдник и то всичко вижда...
В тази атмосфера и след всичко случило се не виждам смисъл в съществуването на ВИП институцията тук, защото явно това да бъде коректив на сайта е само дума на вятъра. Поради това официялно моля, мисля че и другите ВИП биха се съгласили, всички почести да ни бъдат отнети защото нямат смисъл а и не бих желал да съм почитан в място където цари страх и недемократичност. Освен това моля акаунта ми да бъде блокиран и изтрит. Това е което имах да ви кажа драги съфорумници, борете се за демокрация както тук, така и в живота, защото тя е ценен дар и никой няма право да ни я отнема. Обичайте брат си и помнете, че сте братя и че кръвта вода не става.
Аамин!

P.S. Всеки опит да бъде изтри или редактиран този постинг е напразен, тъй като е разпратен като лично съобщение да всички потребители.

Offline Svetla

• Advanced member
Ynt: Цензура или гласът на Форума!
« Reply #317 on: January 11, 2011, 00:27 »

Преди повече от година тази тема бе започната с едно мое писмо, което изразяваше възмущението ми от грубото погазване на демокрацията и на правилата в нашия сайт. Тази тема предизвиха спорове и дискусии, които в крайна сметка доведоха до възцаряването на свободата и демокрацията тук. Но ето че едвам са изминали 11 месеца от последният постинг в тази тема и се наложи да пиша пак, въпреки че и е крайно неприятно.
Ето че отново всичко за което се бяхме борили и надявали бе грубо потъпкано и осмяно и от то модератор- Европомак, който трябва да е лице на сайта и да бди над правилата. Заради личното си отношение той си позволи да наложи бан на двама на ВИП члена на сайта- на мен и на Боян Добрев, защото се осмелихме публично да заявим позциите си и да му направим забележка за непристойните му думи и държание. ...
P.S. Всеки опит да бъде изтрит или редактиран този постинг е напразен, тъй като е разпратен като лично съобщение да всички потребители.
Подкрепям те, Балканджия. Бъди жив и здрав и спи спокойно!

Offline Abdula

• Member
  • **
« Reply #318 on: January 11, 2011, 09:30 »
Също подкрепам Балканджия!

Ето че отново всичко за което се бяхме борили и надявали бе грубо потъпкано и осмяно и от то модератор- Европомак, който трябва да е лице на сайта и да бди над правилата. Заради личното си отношение той си позволи да наложи бан на двама на ВИП члена на сайта- на мен и на Боян Добрев, защото се осмелихме публично да заявим позциите си и да му направим забележка за непристойните му думи и държание. Какво въплащава статута на ВИП в този сайт? ВИПовете са малко и са съвестта на сайта, избрани и призвани да контролират и с острия си език да слагат на мястото им тези от членовете или екипа на сайта, които се самозабравят и грубо потъпкват правилата на сайта. Но този модератор благодарение на възможността си да налага бан о воден от личните си цели и стремежи запуши устата на двама души от тези призвани да бъдат коректив на сайта. С бана той не просто наруши правилата и потъпка демокрацията, а брутално и безскрупулно запуши устата на съвестта на сайта, което е непростимо. Той безцеремонно и надменно триеше и редактираше наши постинги без да има защо да го прави. Просто така му е изгодно, а в Коран и Керим в сурата Лукман, 18 ает пише: И не криви лице пред хората, и не върви по земята с високомерие! Аллах не обича никой горделивец, самохвалец." وَلَا تُصَعِّرْ خَدَّكَ لِلنَّاسِ وَلَا تَمْشِ فِي الْأَرْضِ مَرَحًا إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ كُلَّ مُخْتَالٍ فَخُورٍ. Питам ви може ли един човек, който претендира, че е мюсюлманин да се държи така? Може ли един човек считащ себе си за мюсюлманин да подвежда и лъже хората във форума като трие и редактира постингите и то на хората които въплъщават съвестта на сайта. Нима той не знае какво пише в сура Ал Бакара, ает 42: "И не смесвайте истината с лъжата, и не скривайте истината, когато [я] знаете!"وَلاَ تَلْبِسُواْ الْحَقَّ بِالْبَاطِلِ وَتَكْتُمُواْ الْحَقَّ وَأَنتُمْ تَ???   
Освен това идеята който той доста други хора тук защитават е вредна и то много за помаците. Тази идея няма да донесе нищо добро ако се осъществи, а само плач и мъка. Трябва ли брат да се отдели от брата и да му кажеш този не ти е брат, а враг и чужденец в къща ти? Ето че пак стигаме до сура Ал Бакара, ает42. Нима този който знае истината, но не я казва и лъже заблуждавайки хората и настройвайки ги един срещу друг не върши грях и то огромен? Не е грешен този който вярва в лъжата, незнаейки истината а онзи който я знае но я крие и лъже. Нека всеки който съзнателно лъже и настройва народа да знае, че там горе има Съдник и то всичко вижда...
В тази атмосфера и след всичко случило се не виждам смисъл в съществуването на ВИП институцията тук, защото явно това да бъде коректив на сайта е само дума на вятъра. Поради това официялно моля, мисля че и другите ВИП биха се съгласили, всички почести да ни бъдат отнети защото нямат смисъл а и не бих желал да съм почитан в място където цари страх и недемократичност. Освен това моля акаунта ми да бъде блокиран и изтрит. Това е което имах да ви кажа драги съфорумници, борете се за демокрация както тук, така и в живота, защото тя е ценен дар и никой няма право да ни я отнема. Обичайте брат си и помнете, че сте братя и че кръвта вода не става.
Аамин!

P.S. Всеки опит да бъде изтри или редактиран този постинг е напразен, тъй като е разпратен като лично съобщение да всички потребители.

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #319 on: January 11, 2011, 09:31 »
Даже  много   се  забавил    бана   ;D

• Senior member
« Reply #320 on: January 11, 2011, 13:00 »

Аамин!

Браво Балканджи,имаш и моята подкрепа!

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #321 on: January 11, 2011, 23:23 »
Балкански    нали  щеше  да  напускаш    и  молеше  дате  изтрият   

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #322 on: January 11, 2011, 23:27 »
Балкански    нали  щеше  да  напускаш    и  молеше  дате  изтрият   
Да, все още чакам да ме изтрият. Но докато го направят ще защитавам сайта както съм го правил винаги.

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #323 on: January 11, 2011, 23:35 »
Да   защитаваш   саита  или  да  подкрепяш    анти-помаците   ???

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #324 on: January 11, 2011, 23:37 »
Да   защитаваш   саита  или  да  подкрепяш    анти-помаците   ???
Никога през целия си живот не съм подкрепял антипомаци, това можеш да го считаш за отговор.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #325 on: January 12, 2011, 00:17 »
Европомак, имам един въпрос към теб:
 Защо Мюсюлманите сменят мястото си на молитва между Фарза и Сюннета?

Въпроса е прост, но отговорът доказва много!

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #326 on: January 12, 2011, 00:21 »
Щом  си  решил  да  напускаш    и  го  обяви    дръж  си  на  думата 

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #327 on: January 12, 2011, 00:24 »
Щом  си  решил  да  напускаш    и  го  обяви    дръж  си  на  думата 
Прочети точните ми думи и тогава коментирай. Аз от думата си не се отмятам!

Offline isa71

• Forum fan
« Reply #328 on: January 12, 2011, 08:50 »
Прочети точните ми думи и тогава коментирай. Аз от думата си не се отмятам!

раздаите кърпички в залата ,започва латино сериала.
а  бе балканжи,оти преиграваш???
ако искаш и тема да отворим за теб и добрев
 ;D ;D ;D ;D ;D

Offline Rasate

• Forum fan
  • Българите носят произходът си- в своето име.
« Reply #329 on: January 12, 2011, 09:15 »
Леле разбрах от тук ,че имало и такова животно анти помак ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Абе хора стига сте търсили под вола теле и се отдайте на смислени дискусии. ;)