Според мен мълчанието е най-правилното за момента. Защо трябва да се чеше егото на егоценрик? Айде цял ден с простотии се занимаваме, че и всеки от тук цъкне за да види отатък какво става. Когато един мъж се кълне в лъжата си, той не е мъж. IP то показва локацията. И? Нищо ново под слънцето... Просто статистика.
За протокола - имена не съм споменавал. Пак за протокола, до вчера имах бан във форума на Серко. От днес, въпреки клетвите, че не е вярно, е махнат. Не знам дали ме интересува, но се питам дали в Корана не се осъжда лъжата? Всеки си отговаря за него си. Амин.
На друго място Хат пък има практика в групата да се внедри някой, който навръзва хората за канарчета, създава им изкуствено чуство за доверие и после заплита интриги. Когато го разобличат, хората интуитивно се обединяват в група насочена към него. Тогава се приема, че този някой си е свършил работата и шефа на иначе разцепения колектив му дава дължимото за консолидирането му. Глупаво е когато зрели мъже се държат като 13 годишни невротични пубери. В медицината обаче има деление на физическата и емоционална възраст. Тоест нищо ново под слънцето