Author Topic: Цензура или гласът на Форума!  (Read 102338 times)

0 Members and 13 Guests are viewing this topic.

Offline PETER

• Forum fan
Ynt: Цензура или гласът на Форума!
« Reply #285 on: February 26, 2010, 12:32 »
По принцип всяка цензура е вредна.
Затова не бива да имаме нещо против някой да пиши някъде. Включително за Серко и Пасков.

Освен това се получава една много прелюбопитна и интересна ситуация.
Хора дето се имат за помаци ще свирят мача (модератерсвуват, де) между хора дето се имат за турци и хора дето се имат за българи.
И всичко това ще се пише на български език, а не на турски. Разкош! :)

Offline tersid

• Adviser
« Reply #286 on: February 26, 2010, 12:52 »
И какво става сега  http://smart.freesmfhosting.com/index.php/topic,391.msg17059.html#new
Май някой се е опитал да манипулира Администраторите ,защото не вярвам те да си правят интриги за своя сметка,въпросът е КОЙ МОЖЕ ДА Е. За мен отговора е само един - Пл.П. за да може да си подготви завръщането. :D :D :D ;D ;D Или имаме престъпление ,имаме мотивите ,имаме и престъпника.

Offline fotakiev

• Forum fan
« Reply #287 on: February 26, 2010, 13:20 »
И какво става сега  http://smart.freesmfhosting.com/index.php/topic,391.msg17059.html#new
Май някой се е опитал да манипулира Администраторите ,защото не вярвам те да си правят интриги за своя сметка,въпросът е КОЙ МОЖЕ ДА Е. За мен отговора е само един - Пл.П. за да може да си подготви завръщането. :D :D :D ;D ;D
А  не мислиш ли ,че като видя променливото настроение ,Коркмаз промени тактиката?Ти не го ли познаваш?

Offline tersid

• Adviser
« Reply #288 on: February 26, 2010, 13:23 »
Не, не мисля,че той е писал защото дебата не беше свършил и везната се беше наклонила в негова полза, поне до моя пост.Него не  познавам ,поне не толкова колкото познавам добре Пл. П. и тактиката му.
Аз ако съм на мястото на Сербест ,сега вече наистина бих се извинил, но той няма да го направи защото и той като Паскофф си е безпардонен задръстеняк.
Затова и двамата нямат място тук.

Offline Сидхарта

• Historian
« Reply #289 on: February 26, 2010, 13:51 »
Абе то сигур е решено,но не знам защо ми се върти в акъла една поговорка,за вълка и нрава-ама че съм черноглед и аз-пфу...

sirrio

• Guest
« Reply #290 on: February 26, 2010, 14:16 »
Чудя се, дали тука, ако се отвори една специална тема примерно със заглавие: "Псувни, Обиди, Ругатни, Омраза" , дали тя ще да биде най-посещаваното кътче тук, от сичкьи людье - местни, гости и пришълци от всекакви други територии!  ;D  ;)

Съмнявам се. Като гледам тук няма толкова крайни и невъзпитани форумци като в Сербест форума например.

sirrio

• Guest
« Reply #291 on: February 26, 2010, 14:20 »
Аз имам бан там, но не настоявам да ми го махне. Тоест нова, че са вдигнати всички банове там не е вярно.
Характер не се мени току така.

Аз също имам бан във форума на Сербест. Там за най-малкто нещо ти слагат бан - почти като непорядите в казармата едно време :)

Offline PNK2003

• Forum fan
  • Ius Est Ars Boni Et Aequi...
« Reply #292 on: February 26, 2010, 15:11 »
Големи конспирации, голяма работа, фалшиви регистрации, "извинения", банове... Направо като във филм за Агент 007 се получава.  Казвал съм го и преди, но сега пак ще се повторя - всичко зависи изцяло от екипа на сайта, т.е. каква е неговата цел.  Не забравяйте, че това е форум в интернет сайт.  Формулирайте едни точни правила, които да се спазват от всички.  Лично аз съм привърженик на свободното изразяване на мнение.  Естествено това изключва обиди, заплахи, клевети, ругатни и т.н.         

sirrio

• Guest
« Reply #293 on: February 26, 2010, 15:21 »
Напълно подкрепям това мнение!

Големи конспирации, голяма работа, фалшиви регистрации, "извинения", банове... Направо като във филм за Агент 007 се получава.  Казвал съм го и преди, но сега пак ще се повторя - всичко зависи изцяло от екипа на сайта, т.е. каква е неговата цел.  Не забравяйте, че това е форум в интернет сайт.  Формулирайте едни точни правила, които да се спазват от всички.  Лично аз съм привърженик на свободното изразяване на мнение.  Естествено това изключва обиди, заплахи, клевети, ругатни и т.н.         

Offline isa71

• Forum fan
« Reply #294 on: February 26, 2010, 15:21 »
Аз също имам бан във форума на Сербест. Там за най-малкто нещо ти слагат бан - почти като непорядите в казармата едно време :)
[/color]
много непоряди си имал бе sirrio ;D ;D

sirrio

• Guest
« Reply #295 on: February 26, 2010, 15:29 »
Ха-ха-ха, не бяха чак толкова много ;D

много непоряди си имал бе sirrio ;D ;D

Offline KaraIbrahim

• Moderator
« Reply #296 on: February 26, 2010, 16:16 »
http://smart.freesmfhosting.com/index.php?PHPSESSID=abd4e6a3d966be223bd1c17c4bbddcc2&topic=391.225
  С неописуеми чувства прочетох какво пише там!Особено ме впечатлиха изразните средства.Нека никога не прочетем такова нещо тук!

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
« Reply #297 on: February 26, 2010, 17:00 »
двамата нямат място тук.
Напълно съгласен съм с теб , Tersid двамата нямат място тук.

Offline tersid

• Adviser
« Reply #298 on: February 26, 2010, 18:47 »
 С неописуеми чувства прочетох какво пише там!Особено ме впечатлиха изразните средства.Нека никога не прочетем такова нещо тук!

Serbest Korkmaz USA:-"Що бе ,приятелю ,що така се възмущаваш ,ние лудите сме искрени , дори когато лъжем си мислим ,че говорим истината. Не ми  го вземайте всичко насърце,влизайте ни в положение и на мен и на Пасков,ние с него освен ,че не знаем какво говорим ,не знаем и какво правим. Това ,че ни отделяте така да се каже ,си е един вид дискриминация към хората с изявена деменция, а това хич не е ДЕМОКРАТИЧНО. На мен пък много хора са ми казвали ,че им е приятно да си общуват с мен, защото всичко що ми е в главата ,ми е на устата , а това е висша форма на демокрация."

Истината си изплува самичка .И двамата са едни и същи, единия ПП с ЕДИЛНИ.КОМ ,другия със СК- Сербез.Ком.
В момента най вероятно  хората на ПП си правят гаргара със истинския СК.

Offline Rahmie

• Charter member
Добра идея да съберем клеветите, обидите, псувните срещу ПОМАЦИТЕ тук...