За каква цена говорищ фотакиев,Пасков не е преставал да обижда и плюе всички,прави го много елегантно и хитро де,но и хората трева не пасат.
Дразня се от лицемерие!Разреши се на Пасков да пише с цел да има демокрация ,а след това под натиска на цитирам "седем човека" пак беше баннат.Всъщност амнистиращи казват,че Пламен Пасков не нарушава правилата ,а след ден се извъртяха от думите си...иди разбери какво става.
Относно обидите на Пасков: Ами и на мен не ми хареса ,че нарича някого "потурняк",но трябва да се види това дали е направено в този форум и коя година е направено.Доколкото си спомням това е преди 3 години,и Пасков се е извинявал много пъти за тези си думи.Аз други обидни думи незнам ииии май няма....
Сравнено с обидите на Кортмаз тази дума на Пасков е направо капка в морето...,но явно нечие извинение тежи повече от друго!
и ти разбира се защитавайки го,показваш всащност истинското си лице.
Аз ако видя расизъм у Пасков няма да го защитавам!Определено виждам разлика в постовете му преди три години например...,което ме радва!А и Тук няма обиди и расъзъм от него,нали?
Моето лице какво е според теб?Расист?Националист?Атакист?Комунист?Стига вече!!!За много неща Пасков е прав и не мога да си изкривя душата... И само защото казва нещата в прав текст и това не се харесва на "седем човека",не може да е причина за бан!
Не беше ли ти тоя,който така усърдно убеждаваше една наша форумка тука че е българка,това ли ти е работата тука.
Само мога да съжелявам че не го копнах.....
Знам за кой разговор говориш,ако е ставало въпрос за обиди ,не съм бил аз!А и тези ти думи показват лукавостта ти!Ами попитай Авинка,достатъчно много я уважавам и ценя,че да правя каквото и да е,най-малкото е дама!!!
И ти ли си от кликата на Сербест форум,че ръсиш клевети?!