Author Topic: Цензура или гласът на Форума!  (Read 102353 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Беглик

• Advanced member
Ynt: Цензура или гласът на Форума!
« Reply #270 on: February 26, 2010, 11:04 »
Толкова съм объркана и тъжна, че вече не знам какво да си мисля...

Рахмие,
по повод на горното, не забравяй, че около тебе има постоянно три дара, носещи голяма радост. Мисли за тях и им се радвай. Денят е все още кратък на север, но мисълта за тези три дара може да разсее всяка тъмнина.

Offline abc

• Forum fan
« Reply #271 on: February 26, 2010, 11:06 »
Щом имаше помилване за всички,които имаха бан Сербест също има правото да пише тук!

Аз имам бан там, но не настоявам да ми го махне. Тоест нова, че са вдигнати всички банове там не е вярно.
Характер не се мени току така.

Offline @xmet

• Senior member
« Reply #272 on: February 26, 2010, 11:06 »
А з пък приканвам Назми да бъде крайно предпазлив от хора като Свободен Цецо защото не е морално да се ръсят обиди и псувни, да си вадят мъжките достойнтва пред дамите в чата ???.Нее нито морално нито етично,никога несам очаквал че ще се стига чак до там. Каква наглост какво чудо срам и позор. Относно Сербез, виждам че повечето форумци за ,,за'' така че дето всички ора там и гол Асан. ;) ;D

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #273 on: February 26, 2010, 11:10 »
Аз имам бан там, но не настоявам да ми го махне. Тоест нова, че са вдигнати всички банове там не е вярно.
Характер не се мени току така.

Не говоря за там, а за тук ! ;)

@xmet Прав си!

Offline Шали

• Advanced member
« Reply #274 on: February 26, 2010, 11:10 »
Толкова съм объркана и тъжна, че вече не знам какво да си мисля...  :(

Mила, разбирам те...Но, може би, като се поразровиш малко по-навътре и по-надълбоко, ще откриеш правилното за теб решение  :-* Не забравям колко тежко и лично беше срещу вас с Ондер и Назми, а оня ден прехвърлих и помията срещу Боян. Както каза Балканджи, отвратих се и с погнуса затворих прозореца. Но...
Ако, този човек искрено се разкайва и се извинява, което е много човешко и много достойно, нека му простим и то без уговорки и условия. Той сам трябва да е открил какво трявба да направи, в случай, че съжелява за нанесените обиди по лица и по форума като цяло. Времето ще покаже...

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
« Reply #276 on: February 26, 2010, 11:12 »
Серко, Аллах да ти прости бе чиляк! ние нямам право да простимь.

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #277 on: February 26, 2010, 11:17 »
Като  сте взели вече решение,защо въобще го повдигате на въпрос?

Offline fotakiev

• Forum fan
« Reply #278 on: February 26, 2010, 11:20 »
Прошката е велико нещо и не трябва да се подминава.Въпроса е защо точно сега и от какво е подбудена,искрена ли е или  е с цел....това са неща, които ще разберем с времето.
За да се прости трябва сила,а за да се излъже трябва подлост.
Според мен цената за връщането е платена-Пламен Пасков!
Дано съвестта на вземащите решения е чиста...

Свободен чове

• Guest
« Reply #279 on: February 26, 2010, 11:21 »
Назми, фанатичният ресурс на Сербест (кликата му) е особено активна. Не се поддавай!

Offline Ada_BG

• Avarage member
« Reply #280 on: February 26, 2010, 11:26 »
За каква цена говориш фотакиев,Пасков не е преставал да обижда и плюе всички,прави го много елегантно и хитро де,но и хората трева не пасат.Прави го навсякъде,той е най гадния расист по форумите,и ти разбира се защитавайки го,показваш всащност истинското си лице.Не беше ли ти тоя,който така усърдно убеждаваше една наша форумка тука че е българка,това ли ти е работата тука.
Само мога да съжелявам че не го копнах.....

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #281 on: February 26, 2010, 11:28 »
Както виждате има оживление и то много,за което се радвам.Тук са доказани хора,вижте аго Шериф от МКД,вижте журналистката Горчева,Хат,Мирвам,ЕвроПОМАК,....
Това което е създадено тук не може да се разруши без значение кой иска прошка или спазва правилата.
Поздравявам всички от Екипа на сайта,които поеха нелеката задача да сме тук,и най вече нашия нов-стар Глобал Модератор Шериф агата,който е пример за толерантност и морал.
         Поздрава е с уважение към труда на аго Шериф от Подгорица Мкд. GORANCI TORBESI POMACI-makedonija

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #282 on: February 26, 2010, 11:39 »
Прошката е велико нещо и не трябва да се подминава.Въпроса е защо точно сега и от какво е подбудена,искрена ли е или  е с цел....това са неща, които ще разберем с времето.
За да се прости трябва сила,а за да се излъже трябва подлост.
Според мен цената за връщането е платена-Пламен Пасков!
Дано съвестта на вземащите решения е чиста...
Фотакиев- никога не е ставало въпрос за цена кой да влиза,кой да има бан,кой да има прошка.
Двете неща си нямат нищо общо.
Говориш глупости.Докажи ми къде е писано да изгоним Пасков и да върнем Сербест.
Не подвеждай  хората,най малко ти можеш да се оплачеш.
Хайде докажи това.
Дали сме шанс и на Пасков.
Сега и след като Сербест поиска прошка от нас какво да се крием по форумите ни както Пасков.
Даден е един шанс на човек ,който все пак намери доблест да се извини,бихте ли ми посочили такава от други.

Offline fotakiev

• Forum fan
« Reply #283 on: February 26, 2010, 11:53 »
За каква цена говорищ фотакиев,Пасков не е преставал да обижда и плюе всички,прави го много елегантно и хитро де,но и хората трева не пасат.
Дразня се от лицемерие!Разреши се на Пасков да пише с цел да има демокрация ,а след това под натиска на цитирам "седем човека" пак беше баннат.Всъщност амнистиращи казват,че Пламен Пасков не нарушава правилата ,а след ден се извъртяха от думите си...иди разбери какво става.
Относно обидите на Пасков: Ами и на мен не ми хареса ,че нарича някого "потурняк",но трябва да се види това дали е направено  в този форум и коя година е направено.Доколкото си спомням това е преди 3 години,и Пасков се е извинявал много пъти за тези си думи.Аз други обидни думи незнам ииии май няма....
Сравнено с обидите на  Кортмаз тази дума на Пасков е направо капка в морето...,но явно нечие извинение тежи повече от друго!

и ти разбира се защитавайки го,показваш всащност истинското си лице.
Аз ако видя расизъм у Пасков няма да го защитавам!Определено виждам разлика в постовете му преди три години например...,което ме радва!А и Тук няма обиди и расъзъм от него,нали?
Моето лице какво е според теб?Расист?Националист?Атакист?Комунист?Стига вече!!!За много неща Пасков е прав и не мога да си изкривя душата... И само защото казва нещата в прав текст и това не се харесва на "седем човека",не може да е причина за бан!

Не беше ли ти тоя,който така усърдно убеждаваше една наша форумка тука че е българка,това ли ти е работата тука.
Само мога да съжелявам че не го копнах.....
Знам за кой разговор говориш,ако е ставало въпрос за обиди ,не съм бил аз!А и тези ти думи показват лукавостта ти!Ами попитай Авинка,достатъчно много я уважавам и ценя,че да правя каквото и да е,най-малкото е дама!!!
И ти ли си от кликата на Сербест форум,че ръсиш клевети?!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #284 on: February 26, 2010, 12:31 »
Много моля, запазете толерантноста и уважение!
Постингите ви се четат по света,избиване на комплекси си ги давайте в личен чат- на лични,на Скайпа,на ISQ,на Месенджари ..но не и тук!
Администратора не е длъжен за всеки един постинг изстрит нарушение на правилата на форума да дава отчет,уважавайте се!