Бих желал най-официално и отговорно да се извиня на Назми, Ондер и Рахмие и да ги помоля за прошка. Извинявам се дълбоко за личните нападки, които недостойно си позволих спрямо вас, подавайки се на емоциите, които винаги са били лош съветник в деликaтни моменти. Осъзнах, че в прекрасния Ви форум, Вие давате равна възможност за изява и на помаци, и на турци, и на българи. Досега никога не съм си позволявал да моля някого за извинение и се надявам, че ще оцените жеста ми. Вие сте истинският глас на помаците!!! Гордея се с Вас!
Поемам ангажимент да изтрия всички недостойни мои обвинения и нападки спрамо вас от форума ми и да започнем, ако можете да ми простите, истинско и честно сътрудничество! Благодарен съм Ви, че забранихте достъпа на Пламен Пасков. Искрено Ви поздравявам за смелостта Ви!
Нека да започнем активно да си взаимопомагаме. Заповядайте и във моя форум на почтен диалог! Аз също ще пиша при вас! Нека обсъждаме важните теми, касаещи нас мюсюлманите и отношенията ни с християните! Нека не оставяме на политиците експлоатирайки различията между християни и мюсюлмани да ни използуват за собствени търговски нужди.Нека всеки ,който е готов да спазва правилата на форума ми да заповяда на дискусии.Проблемите натрупани в България могат да се решат само чрез коректен диалог и дискусии. След като политиците не желаят да го направят нека ние гражданите на България започнем този диалог.Нека се опитаме да изградим силно гражданско общество, ние турците, вие помаците и добронамерените българи, в което народа се възползва от политиците ,а не обратното.
Още веднъж, аз Сербест Коркмаз се извинявам най-искрено и чистосърдечно на моите братя Назми, Ондер и на моята сестра Рахмие за обидите и Ви уволявам да ми простите. Обещавам да не повтарям грешката си и Ви моля за прошка!