Author Topic: Цензура или гласът на Форума!  (Read 105967 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Hadj

• Adviser
Ynt: Цензура или гласът на Форума!
« Reply #225 on: February 24, 2010, 11:58 »
   Успех на екипа.Аз мисля, че голямата част от членовете го  харесват.А не е задължително да бъдете харесвани на 100%.Този който не ви харесва вместо да събира негативно натоварвене спокойно може да отиде в друг форум.
   Приветствам  факта че в ръководството има човек от братятя ни в Гърция.Добре е да се активизират темите свързани с тях.
     Бъдете живи и здрави,и ни извинете когато ви създаваме проблеми!

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #226 on: February 24, 2010, 12:00 »
   Успех на екипа.Аз мидся че голямата част от членовете го  харесват.А не е задължително да бъдете харесвани на 100%.Този който не ви харесва вместо да събира негативно натоварвене спокоъйно може да отиде в друг форум.
   Приветствам  факта че в ръководството има човек от братятя ни в Гърция.Добре е да се активизират темите свързани с тях.
     Бъдете живи и здрави,и ни извинете когато ви създаваме проблеми!
Хадж, а кой е от Гърция?

Offline PETER

• Forum fan
« Reply #227 on: February 24, 2010, 12:21 »
Този форум заприлича повече на частен клуб - влиза се само с покани. Другите - вън. Някои форумци дори си позволяват да изказват мнение кой трябва да бъде изгонен и кой не.

Е па той си е частен форум.

Не съм чул, тия дето се имат за помаци, да са си правили демократични избори, за да определят кой да управлява форума. Даже мога да ти кажа чия точно е собственоста на форума, ако те интересува. :)

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #228 on: February 24, 2010, 14:38 »
Neru,
Вие сте във Форума ни от 20 дни,аз съм от три години!
Лицето Пламен Пасков отдавна е персона нон грата от много форуми.
Единствено тук имаше шанс да прояви уважение,но не го направи.
Имаме и тема'Пламен Пасков" в пълния му блясък" от Метка! Там можете да обмените опит с него,или на скайпа му.
При все това аз или друг от Екипа или нашите членове не биха допуснали още веднъж постоянно да им се натяква какви са по произход,както и обиди от рода на " потурнаци",резнаци и тем подобни.

Sirrio- какво те притеснява какъв е сайта!
 Какъв искаш да бъде- на политическа партия,на ДПС,на СДС???
 Сайта не е обвързан с никаква политическа сила или друго.Сайта служи на помаците,а това кой плаща масрафа бих ви казал,че има и хора с хуманни цели които служат в полза за народа!
 Самия факт че сме Лидер и интереса по света трябва да ви говори много.

sirrio

• Guest
« Reply #229 on: February 24, 2010, 16:09 »
Neru,
Вие сте във Форума ни от 20 дни,аз съм от три години!
Лицето Пламен Пасков отдавна е персона нон грата от много форуми.
Единствено тук имаше шанс да прояви уважение,но не го направи.
Имаме и тема'Пламен Пасков" в пълния му блясък" от Метка! Там можете да обмените опит с него,или на скайпа му.
При все това аз или друг от Екипа или нашите членове не биха допуснали още веднъж постоянно да им се натяква какви са по произход,както и обиди от рода на " потурнаци",резнаци и тем подобни.

Sirrio- какво те притеснява какъв е сайта!
 Какъв искаш да бъде- на политическа партия,на ДПС,на СДС???
 Сайта не е обвързан с никаква политическа сила или друго.Сайта служи на помаците,а това кой плаща масрафа бих ви казал,че има и хора с хуманни цели които служат в полза за народа!
 Самия факт че сме Лидер и интереса по света трябва да ви говори много.

Nazmi, искам да те попитам нещо без да го приемаш за провокация. Защо вашите събратя (имам предвид мюсюлмани) от Сербест форум плюят така помаците и администраторите на този сайт? Не знам дали знаеш за каква грозна работа става дума...

Offline yusu

• Global moderator
« Reply #230 on: February 24, 2010, 16:38 »
    Това е линк към един от бисерите на горкия Пасков!
http://www.pomak.eu/board/index.php?topic=1433.0

Атова е линк към всичките умозаключения на този доктор заради който станаха толкова много кавги във форума.

http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=2961.msg44015#msg44015

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #231 on: February 24, 2010, 16:41 »
Nazmi, искам да те попитам нещо без да го приемаш за провокация. Защо вашите събратя (имам предвид мюсюлмани) от Сербест форум плюят така помаците и администраторите на този сайт? Не знам дали знаеш за каква грозна работа става дума...

Na tyah vseki tuk im e prostil... za golyamo moe sajalenie... poneje sa "musulmani"... ::)

Offline abc

• Forum fan
« Reply #232 on: February 24, 2010, 16:42 »
Който  е безгрешен пръв да хвърли камък yusu. Пасков без да съм му адвокат трудно бива оборван и затова го погват, иронизират, обиждат, подиграват, но не оборват. Даже съм забелязал, че постовете му без да бъдат прочетени по същество биват отхвърлени само защото са написани от него.

sirrio за този форум спокойно може да се каже, че е диспансер. Не му обръщай внимание. Шизофренията там е пълна.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #233 on: February 24, 2010, 16:48 »
Знаем много добре.
 Ние зор нямаме.
Админите тук сме хора доказани,създали семейства,лишени от много.По скоро попитайте тях защо искат да си правят реклама чрез нас.Помолете ги да публикуват данните си от статистиката в Интернет и тогава да им обърнеме внимание.
Не си заслужава в един форум в който се псува и обижда наред да е на нашето ниво,дори за миг не търпим тук.
 Не става и дума за толерантност или уважение.сайта помак.eu е светлинни години напред.Доказват го нашите членове по света!
Нека и те публикуват данните в Интернет.

Offline KaraIbrahim

• Moderator
« Reply #234 on: February 24, 2010, 16:52 »
  Разгледах въпросния форум и останах с впечатлението,че там плюенето и ругатните са общоприета норма на поведение.
     Надпис в американски бар:"Моля,не стреляйте по пианиста,той толкова си може!"

Offline yusu

• Global moderator
« Reply #235 on: February 24, 2010, 17:18 »
Който  е безгрешен пръв да хвърли камък yusu. Пасков без да съм му адвокат трудно бива оборван и затова го погват, иронизират, обиждат, подиграват, но не оборват. Даже съм забелязал, че постовете му без да бъдат прочетени по същество биват отхвърлени само защото са написани от него.

АBC само всевишния е безгрешен, всички останали правим грешки , но трябва от тях да се поучаваме. Най лошото е когато тези грешки се повтарят а понякога дори се правят нарочно. Но какво да се прави въпрос на възпитание!

Offline abc

• Forum fan
« Reply #236 on: February 24, 2010, 17:19 »
:) Така е.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #237 on: February 24, 2010, 17:25 »
Попитайте онези наши тук уважавани членове които се регистрираха там колко време изкараха и се върнаха отново тук v  pomak.eu  ;)

Offline mirvam

• Adviser
  • Помакът си е помак!
    • Ислям
« Reply #238 on: February 24, 2010, 21:26 »
Истината винаги излиза наяве ако ще над нея да има тонове лъжи.
Закон, който важи откакто свят светува и докато светува.

Offline Hat

• Moderator
« Reply #239 on: February 25, 2010, 09:39 »
Истината винаги излиза наяве ако ще над нея да има тонове лъжи.
Закон, който важи откакто свят светува и докато светува.
Иншаллах нека това бьде винаги така.