Re:ПРОМЕНИ В ЕКИПА НИ
« Отговор #3 -: Днес в 08:44:17 am »
Цитат
Пламен Пасков
Акаунта ви е изстрит от форума и сайта pomak.eu!
Постингите ви са запазени с цел нашите съфорумници да се убедят в правотата ни.
Вие не намерихте общ език с помаци,турци,помакос,горани...!
Два въпроса:
1. Как можеш да докажеш подчертаното твърдение?
2. Къде в Правилата ви е указано, че някой трябва да намери общ език със всичките помаци, турци, помакос и горани?
Ти лично, Назми, намерил ли си общ език със всичките помаци, турци и горани?
Ондер, а ти?
Искате ли да ви цитирам няколко турци и помаци, с които вие двамата никак не можете да намерите обще език?
Ще си изтриете ли акаунтите на форума, ако го направя?
Цитат
Може да сте добър човек,но така и с години не проявихте елементарно уважение на един народ като нас,не проявихте съчувствие или болка на хилядите помаци,турци загинали или унижени от репресиите на комунизма!
Назми, пак два въпроса:
1. С какви мерки и теглилки го мериш това уважение или неговата липса? Как ще го докажеш?
2. Колко от останалите 5000 члена на помак.еу са покрили теста за проявяване на съчувствие или болка към, цитирам те дословно: "хилядите помаци,турци загинали или унижени от репресиите на комунизма!"
Мога ли да ти задам и обратния въпрос: колко от "уважаваните членове" на помак.еу са покрили теста за проявяване на съчувствие към болките на "десетките хилядите българи загинали или унижени от репресиите на комунизма!"
За по-ранни периоди даже и не питам...то и така си е ясно...
Цитат
Не оценихте разбирането от нас като сайт и Медия.
Това пък как го определи и що за грях по правилата на форума е?
Цитат
Вместо това рискувахме заради вас да ни нарекат предатели на помаците.
Това НЕ е вярно,за което говорят фактите ,че сайта
www.pomak.eu e лидер и дом за нас.
Назми, всеки е бил обвиняван от общността си, че общува с други.
От кого сте получавали такива обвинения? От тези, които всичко османско любя, тача и милея, а всичко българско е акано, и добър българин е само мъртвият българин?
Или, поне униженият, смачканият, призналия всички смъртни грехове, които не е извършвал българин?
От тези хора ли получавате обвинения за предателство?
Предателство спрямо какво?
Спрямо кого?
Спрямо коя кауза?
Спрямо каузата на българомразието и антибългаризма ли?
Цитат
Не можем да си поволим комфорта да загубим уважавани хора тук като :::
Mustafa_b,
Metka,
Chechliata
,Mangr
,Shumarov,
ADA_BG,
Subigi kurt
,Rcn,... да стоят в ъгъла обидени,унижени заради това че вие сте тук!
От кого са обидени и унижени?
Сайта помак.еу с 5000 члена се загрижи за сръднята на 7 човека, които не могат да спорят с аргументи и взаимноуважително? И, когато преминават на личности (тоест, нарушават правилата!), оскърбяват, клеветят и си измислят небивалици за мен, за по-сигурно, по-честно и по-правилно според вас аз трябва да мълча?
Или, ако не мълча, и им отговоря СПОРЕД ПРАВИЛАТА, вие смятате за по-правилно да ми запушите устата и да ме обвините в това, което правят те?
Назми, ти сериозно ли го мислиш всичко това?
Цитат
След съгласуване общото мнение на Ръководството на сайта е да ви изстрием акаунта,наложен бан единодушно ,а не лична моя позиция.Убеден съм,че ние от Екипа даваме свободен път на хората,както и приканваме по горе лицата да се върнат тук и допринесат за нас помаците.
Значи, в крайна сметка всичко пак си се върна на старото: поддадохте се на шантажа на сърдиткопетковците, за които българи и България са мръсни думи, а реваншизма и осребряването на политическата обида: цел номер едно в политическата и лична кариера.
Поздравления!
Цитат
От Ръководството на сайта!
Toska/ Onder/
Rahmie
Bogutevolu/ Mustafa /
Nazmi
Ще напомня на това ръководство, че само си плю в лицето неколкократно:
1. Първо, с Правилата, които аз спазвах, а вие издигахте за модератори и глобални модератори хора, които ги нарушаваха по най-груб начин, включително и псувни.
2. С обявяването на амнистията която даже не изчакахте до крайния срок, който сами определихте.
3. С твърдата линия на двойни стандарти и толериране на антибългарското, което е крещящо доказателство за демагогията на заявленията ви "демократичен", "свободен", "за всички които спазват правилата" и т.н.
Каня ви на диспут, ако има несъгласни или обидени от тези мои твърдения (готов съм да докажа с ваши думи и действия всяка своя дума) където кажете: тук, на ваш ресурс, на лични, на трета платформа, където кажете!
Имате ли смелост да приемете спора и диспута?
Ако не, за какво ви е тогава форум?
« Последна редакция: Днес в 08:52:56 am от Пламен Пасков » Активен
С уважение,
д-р Пламен Пасков
България: +359887814925
Русия: +74957723295
мейл: pppaskov@gmail.com