.... този другарски съд към теб? Ченге ли си, на кого "снасяш"? .... чувствителни на тази тема, ... да знаеш? Зад твоят ник се крие Исмет ..... Хич не ми харесва това което си надробил в Уикипедията, ама хич. Мехмед Дорсунски ли си решил да задминаваш или сте едно и също лице? Като нищо - като те гледах колко въодушевено коментираше за "обединение", "единство", "да подкрепим идеята" в частта за партия ПОМАК. Има нещо гнило определено около теб. Определено те е страх, личи си, че е така.
Имаше намек за заговор? Някой ще го клепем май а? Повдига ми се от всичко това. Ако мен лично ме обвинявате за нападки към ройката1 сте сбъркали. Нямам нищо против него лично. Просто той яростно отказва да осветли биографията си и това ме вбесява. Все пак за нас вече е обществено лице.
Драги "Субективен", първо трябва да си видиш регистрационният псевдоним тука, пък тогава ще е по-добре да коментираш, всичко това по-горе, защото от тези коментари, не на теб, а на мен ми се "повдига", ама страшно много!
Наистина ми се "повдига", дори и самочувствието за направените подобни сравнения от теья твои и ред подобни прознодумия!
За другарския съд, и сичкьи други умозрения, където си тръгнал да се занимаваш с моята особа, затова един "Помашки" съвет и предупреждение от мен!
Когато не се занимават с теб - Не се занимавай с мен!!!
Защото мислемь, че е страшно и много мьааа страх от разни такива - за саморазпраВийТье, дье, става въпрось !!!
Така, че разни такива превъзнасяния и величания в разните му там сравнения, с мяяярка!
И, за параноичното твърдени "ченгеджийски" сравнения, че щье дьа самь и шефа и боса на ЦРУ-то, МОСАД-а и "Помачкото-КГБ", едва ли не!
За едикой си Исмет и "надробеното" в някоя си интернет медия или страница! Не, дори съм поласкан, че твоето помашко и "субективно" мнение, не може да се види там, освен това на някой си Исмет, на някой си Асан, на някой си Боян, на някой си Мехмед или на друг "субективен мед" или индивид!
За коментари, които коментирам въодушевено или не, изобщо не ме интересува твоето мнение, ама хичьь и въобщье!
Прочети, преди това по-предишния коментар в тази тема, там където съм посочил, че за "Помаците" ме интересува всичко, ама абсолютно всичко, и успехите и паденията и "обективните" и "субективните" простотиии изречени по техен адрес!
Както и множеството помашки партии, организации, граждански сдружения и всичко свързано с тях! Но, се чудя, дали за това трябва да имам и "субективно" разрешение от теб!
И наистина, както казваш ти, има нещо "гнило" около мен, което е лично "субективно" мое мнение и затова не искам да го изразявам подробно, за да не тормозя хората тук!
Защото и се опасявам, че може да бъде много, ама много "субективно" и затова не искам да го натрапвам нито на теб, нито на околните, че може много да вмирисаме този сайт, което пък изобщо не ни дава право да съсипваме труда на администраторите за тяхното старание да ни четат, проверяват и да ни слушат глупостите ни!
Бих защитил и "Ройката", и "Бройката" и много такива "Субективни" като теб, когато лично виждам, че имат стремеж да направят нещо добро и позитивно за имиджа на Помаците, дори ако ще да е хилядният учредител на организация, партия, фолклорен ансамбъл, или субпродуктен индивид!
Бих защитил и защитавам или нападам, за определени неща на "Метката" или на "Мустафата" неговата дружка "Алиосманката", или всеки друг който е получил доверието, недоверието или гласа на "народа"!
Защото на него, май му се привижда нещо съвсем друго в коментарите които казвам, че според мен, (нещо от рода на), "един много добър специалист в икономиката или в академията, едва ли може да бъде толкоз добър и смел в етнографията", дори и ако да е избран или не, пряко пропорционално или мажоритарно, или пък дори избран като първият вързан в поредицата от статистически цифри на бюлетината!
Дори и който и да е той, щото за да се види, кой и как се бори в бойя да бъде - Първи, за да може последният на нивата, да стане Герой! А пък и, никак не искам да коментирам "гласа на народа", нито за "вечно вързаният първи", на кола на някоя "вечна" партия или организация, или пък на някой от коловетье по мегданите пред "Горноджумайското" или другьо "Помачко" школьо!
Ако, някой от Вазье тримата "Субективен", Мустафата", дори и "Метката", искат да ми кажат нещо лично, конкретно и точно, на кафе, питие иль на каквото и да е, има ел.поща, кафаньи, спортни салони и сокацьи, детьу винаги съм готов за среща, защото с тези наши празни коментари, май, че втръснахме не само на самите нас, ами и на околните!
Виждам, че имате намерения да влизате в ролята на "Петричката Врачка", дори отчасти и сте влезли някои от вазье в ролята на съдници и да изземвате дори и функцията на нашият иль на вашият "Всевишен", така че продължете по натамь!
Така, че и аз мога да се възползвам от това подобие вашьо съмнение и право, защото като вьа гльодам много ми мясатье да не сте, и сегурно стье: "Метката - Обама" , "Мустафата - Мистър Бийн", а "Субективния - Осама Бум Гладен", но тези истини не ги вадя на показ, че да не зьомемье да вмирисаме сайтьа от предположения, съмнения и личностни вражди и войни!
Така, че "Аркадашьларь" пийтье си питието и кайветьо, и да не се престаравамье с рисуванетьо по тея страници, че току виж са я пръкнал и първият Велик "Помашки Пикасо"!
Дьа ни бьорзамье, чак толкузь млогьу, да ни остареемь толкузь борзьу, чье шье земье некой да го хвьне гулемьа зависть, че току виж смье открили дажье и "Елексира на Вечната Помачка Младость", а па нали и ний не сме изолирани от тува нещьу, и оть такива открития!
Хьай - Байь, и бъдетье, себе сьи вьо времетьо!