Author Topic: Цензура или гласът на Форума!  (Read 102378 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

EVROPOMAK

• Guest
Ynt: Цензура или гласът на Форума!
« Reply #135 on: December 25, 2009, 15:41 »
Амье, то катьо гльодаме, повечето от т.нар. "Помаци" са много плашливи и страхливи, щото да сме видели некви такива техни свесни развити - граждански, селски или полить организации, освен разни безболезнени интернет саьии!  :o  ???
Изключаья праветь онейья от УСА и БЕЛДЖЪНА, щото техните "НеПомашки" съобщителни служби ги снабдяват с предостатъчно информация за - налични активи и пасиви, парьа по банки, низи титьюн на сушилнете, балите сено и слама в плевнятьа, и жольтицитье по долапетье на сичькия Помакь по дюньятьа!  :o
Амь, те, дайте тьа дайтье и пълната генетичната верига и синджирья на сичкьи Помаки, зерь да не праветь неква "Геномна Банка" да разселвать Помаклъка чрез "ДНК-Ген" и по тея держави за убость и драгость!  ;D
Тувьа, май се думьа на военно-милитаристичен непоматски език - вероломна окупасия!  8)

EVROPOMAK

• Guest
« Reply #136 on: December 25, 2009, 15:42 »
Кать знайшь, толкьу сигурно, щьо питашь!  За "ВП" не си ли чуваль или преживявал, щото катьо свикнеш веднажь, не ти прави повече впечатление за следващите "ВП-та" ! ???

Offline tersid

• Adviser
« Reply #137 on: December 25, 2009, 15:55 »
Некой, може ли да каже със сигурност, "Помака" какво го обединява, за да го наградим с 1 млн. жьолти алтьънье за откритието на века, тъкмо изкопах адинь казань оставено злато от некви избегали през 12-та по чужбината!  :D

Може би доверието. Но с ирония и анонимност доверие не се печели.  

Чувството за принадлежност към общността е обединителния фактор. Доверието вътре в общността е нещо анонимно ,иронично ,вторично ,трайно и нетрайно и чисто човешко.
 :) Близо ли съм до алтънковете ??? Или пак се разминах ;D

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #138 on: December 25, 2009, 15:57 »
Чувството за принадлежност към общността е обединителелния фактор.

Бинго!!!

Offline tersid

• Adviser
« Reply #139 on: December 25, 2009, 15:59 »
 :D мислех ,че е само линия :D :D :D

Субективен

• Guest
« Reply #140 on: December 25, 2009, 16:36 »
 мислех ,че е само линия  
А аз мисля, че е само спам

Субективен

• Guest
« Reply #141 on: December 25, 2009, 16:41 »
Виждам, че е заключена темата за партия ПОМАК. Не знам какви са мотивите. Виждам, че има цял раздел Политика. Защо не преместите просто темата там и всичко ще е наред. Предлагам дори да я преименувате на "Партия ПОМАК-19.12.09 г.", така всички ще се ориентират лесно за какво аджеба става дума.
Помашкото общество има нужда от тази дискусия, след като беше стресирано от появата на тази партия. Прекъсвате дискусията тъкмо в разгара й според мен. Полярността на мненията го доказва. Има много неща да се кажат още, оставете Уланов да разкаже, нека малко си осветли биографията, стига съм ровил из нета.
Продължването й ще има най-малкото възпитателен ефект върху бъдещите ДонКихотовци, дръзнали да обединяват помаците.

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #142 on: December 25, 2009, 17:40 »
Продължването й ще има най-малкото възпитателен ефект върху бъдещите ДонКихотовци, дръзнали да обединяват помаците.

Дон Кихотовци ще има докато има Санчо Панчовци.
Засега ти се вместваш идеално в този печален образ.
Особено онзи клип вчера с вашето магаре.

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #143 on: December 25, 2009, 19:16 »
Не разбирам защо искате от Европомак да се представи? Много от тези,които влизат тук не ги познаваме,а и никъде не пише,че трябвада се представят. Това ,че любопитството ни гъделичка,си е отделен въпрос! ;) Десс, мерси за определението,но от такива като теб не се обиждам! ;)

EVROPOMAK

• Guest
« Reply #144 on: December 25, 2009, 19:40 »
Тьо, ньахь сайяь интарьинатьскя диюнья, има лье неквьи тварьи, детьу да ньи са пуназьнавамье!  ???
Особено, "Помаките", които си личать от далечье, саль кать, личньи, иль безь-личньи "Етно-магаретьа" спрямо другитье големи и с чистьа корьвь "Етно-Атовье"!  :o
Дьа, амь, нье, детьу кликьа онья "жуналь"!  ;D
Щоть, "магарьтата" са само за нивьа и тежьак товарь на самарь, а "атьоветье" само за показ, донор на "геннье" и светски беганьия по сичьки световнье вархарье!  :D  :)

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #145 on: December 25, 2009, 19:40 »
Негово право е да се представи, или не,на когото иска! И какво като някои го познават, това ви дразни,така ли да разбирам? :-\

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #146 on: December 25, 2009, 19:41 »
Мен лично - да. Прилича ми на заговор.

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #147 on: December 25, 2009, 19:44 »
Ами питай този,дето предполагаш,че го познава,може да ти шьопне, та да са ни дразните.
Заговор срещу кого? Май ви са привиждат "вядини"! :D

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #148 on: December 25, 2009, 19:48 »
Ако го познавах, и ако Европомак е дал разрешение да казвам, щеше да ти кажа. Но и аз не го познавам и уважавам решението му да остане анонимен!

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #149 on: December 25, 2009, 19:52 »
То от нас помаците не може нищо да се скрие Гелина.
Това поне ти го знаеш че е така.
Разбира се , секи има право да избира начина по които да се показва .
Обаче , според мене е морално вместо клонингът "Селча", да се подиграва с него , като го истипосва и усмива по партийните националистически форуми, то по добре е самият ЕВРОПОМАК да направи нещо за себе си за да съхрани достойнството си.
Та по този начин и нашето достойнство.