Author Topic: Цензура или гласът на Форума!  (Read 102377 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline Gelina

• Forum fan
Ynt: Цензура или гласът на Форума!
« Reply #120 on: December 19, 2009, 20:32 »
Шумаров, като рече за бан, верно ли Снейк има?

Shumarov

• Guest
« Reply #121 on: December 19, 2009, 21:08 »
Шумаров, като рече за бан, верно ли Снейк има?

Не знам, Гелина!Би било жалко, ако е така!

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #122 on: December 25, 2009, 12:15 »
Shumarov, понеже онази тема е вече заключена ще се опитам да отговоря тук. Сайтът не е място за политическа агитация. Това не съм го измислил аз, а е заложено в правилата на форума. Когато се регистрирах тук, точно това правило ми хареса най-много и съдейства за оставането ми във форума в най-значителна степен. В случая с темата с регистрацията на новата партия не става въпрос за възпрепятстване на определени цели (дали са користни или не, е друг въпрос), а за нарушаване на тези правила. Въпросът е принципен, не бива да го свеждаме до личностно ниво.

Например, от твоите постинги разбирам, че ти недолюбваш Доган. Но има хиляди други помаци, които го харесват, нали така? Ако не се говори за политика, ти няма как да разбереш това, нито пък другите за твоите политически предпочитания и няма да се стигне до конфликт. Така всички ще си останем приятели.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #123 on: December 25, 2009, 12:23 »
mustafa_b, Shumarov, заключих онази тема за политика на 19 дек защото е безмислена! Молба към вас,имайте уважение също.Темите за политика не са за тук,има си тема за политика., която е отворена.Там трябва всичко свързано с политика или за помаците да се публикува.Благодаря за разбирането,иначе се разводняват темите и спама е много. http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,2219.0.html

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #124 on: December 25, 2009, 12:32 »
Най правилно би било  да се почне не с политическа пртия, а с някaква неправителствена организация, асоциация с благотворителна, културна... цел. Тука можехме да обсъждаме проблемите на помаците в днешно време. Такава организация, би могла да е от полза за помаците и би имала по голям шанс и подкрепа...

Offline roikata1

• Member
  • **
« Reply #125 on: December 25, 2009, 12:42 »
Не очаквах,че точно този сайт ще бъде окупиран от върли ДеПеСари!

Shumarov

• Guest
« Reply #126 on: December 25, 2009, 13:07 »
Не очаквах,че точно този сайт ще бъде окупиран от върли ДеПеСари!

Уважаеми, roikata1 !
Аз не искам да се меся в начинанието ти.Позволи ми да ти изкажа мнението си.
Фрази, като горната за върлите депесари не биха ти били от полза за обединяването на помаците.Опитай со кротце и со благо.За да има помашка организация, трябва да се вкара пъстрата палитра от помашки различия в една хубава картина.Разбирам, че предизвикаха резки реакции провокативните писания на някои от нас.Но се опитай да си овладееш поведението и махни укорителния тон от думите си.Всеки човек е една вселена.Трябва да намериш идея и поведение, които да ти служат, като ракета, за да стигнеш до вселената на всеки един помак и да му станеш симпатичен.В случая с мене е лесно, но се вижда, че има хора, които си мислят, че това е поредният кьорфишек, че сте користни, че сте сателити на ДПС, и какви ли не още грхове.Не упреквай хората за поведението им! Опитай се да го промениш с добро! Споделям мнението на Рахмие, че за начало е хубаво организацията да не се ангажира с политически функции, защото както е видно от реакциите ти, не сте готови да бъдете обединители.
Казвам всичко това с цялата добронамереност на света! Вече изразих подкрепата си за това начинание и съм сигурен, че много хора ще ви подкрепат!
Желая ви успех!По-точно да си пожелаем  успех, защото се чувствам съпричастен със всичко свързано с помаците!

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
« Reply #127 on: December 25, 2009, 13:12 »
За Snake,
Членовете могат да критикуват и нас това е естествено, но и тя си има граници и ако критиката стане груба тогава, не можем да направим нищо.

EVROPOMAK

• Guest
« Reply #128 on: December 25, 2009, 13:33 »
Стана вапрось за критиката, чье ми е много интересно до къде е границата на критиката и мерката?  ???
До къде са простира тая граница, до теленети ограждения при Горна Арда ли, до високия плеть на нашьея двор, до старата Берлинска стена или до нейдье другаде!
Тьо, нали за да не прекрачим тая граница, требва да се знайе браздата на тая граница, докъде се простира и какво обхваща с точност до сантиметър или поне аршинь!
Най-малкото требва да я описана некъде, щото в "Местната Форумна Конституция", да я зърна, са пулехь почти 2-часа и неможаш да ияь открия!  :o
Ако, некой е мерне, тая граница, нека да я изпише в сайтьа по-подробно, щото досегашната граница е толкоз ясно видимь, че заприличва на старият "Комунистически Другарски Съд", за онея дето го знаят или са осъждани от него!  ;D

EVROPOMAK

• Guest
« Reply #129 on: December 25, 2009, 13:45 »
На част от коментарите, май, че , т.нар. "Помаци", явно най-много ги разединява, като почнеш от: "Политиката", също ги разединява и "Културата", както и "Езика", даже "Религията", също "Обичаите", "Традициите", "Песните", "Музиката", "Облеклото", "Устните предания", "Историята", "Имената", "Синурите" на техните ниви и ливади, и един куп други индивидуални и егоистични черти и качества!  :o
Некой, може ли да каже със сигурност, "Помака" какво го обединява, за да го наградим с 1 млн. жьолти алтьънье за откритието на века, тъкмо изкопах адинь казань оставено злато от некви избегали през 12-та по чужбината!  :D

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #130 on: December 25, 2009, 13:51 »
Стана вапрось за критиката, чье ми е много интересно до къде е границата на критиката и мерката?  ???
До къде са простира тая граница, до теленети ограждения при Горна Арда ли, до високия плеть на нашьея двор, до старата Берлинска стена или до нейдье другаде!
Тьо, нали за да не прекрачим тая граница, требва да се знайе браздата на тая граница, докъде се простира и какво обхваща с точност до сантиметър или поне аршинь!
Най-малкото требва да я описана некъде, щото в "Местната Форумна Конституция", да я зърна, са пулехь почти 2-часа и неможаш да ияь открия!  :o
Ако, некой е мерне, тая граница, нека да я изпише в сайтьа по-подробно, щото досегашната граница е толкоз ясно видимь, че заприличва на старият "Комунистически Другарски Съд", за онея дето го знаят или са осъждани от него!  ;D

ЕВРОПОМАК,има си правила и теми.Всичко е ясно.Преди да пишеш провери,никой тук в този сайт не би си позволил и не се допуска даден наш член да не е разбран.Ако говориш за Снейка имай впредвит другите стотици които са тук.Значи ли това,че ще толерираме някой който си позволява с пиперливия език да ръси клевети! Сайта не е на баща ми или други ,а е обществен в медийното пространство и Интернет,и всеки е длъжен да отговаря за постъпките си!!!

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #131 on: December 25, 2009, 13:56 »
Некой, може ли да каже със сигурност, "Помака" какво го обединява, за да го наградим с 1 млн. жьолти алтьънье за откритието на века, тъкмо изкопах адинь казань оставено злато от некви избегали през 12-та по чужбината!  :D

Може би доверието. Но с ирония и анонимност доверие не се печели. 

EVROPOMAK

• Guest
« Reply #132 on: December 25, 2009, 14:10 »
"АЗ", чувствайки се като истински "Български гражданин" и истински "Българин", наскоро прозрях и ма просветна едно сборно определение за такива "Българи" като мен и нашьта цельа нация "Болгарска", че: :o
"Българина е сбор от - неверието и алчността на "Турчина", егоизма и завистта на "Помака", маймунджулука и крадливостта на "Циганина"!  >:(
И се питам "Аз", като бивш "Помак-Ахмак", че ми е много криво нещо от тея много празници, що брье, юродье, Вий, онези истинките "Помаци", поне нье спретье да се мешатье с нашия чист "Болгарски етнос", чье да ни на развалятье още повече и с Ваштье лоши пороци!  :o
То, не ни стигат онези лошотии и пороци на другите етноси, амьи и с ваштье най-лоши, да разваляте кацата с мед, че то другите барем си имать - език, сборовье, свестни организации, партии, герои, държави, история, и т.н.!  >:(
Кои сте и какви сте, че са правите на толкоз Велики, същински "Български Субпродукти", скоро май ше надминете и "Макродонците"!  :o
Амань от такива!  8)  :o

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #133 on: December 25, 2009, 14:12 »
Айде спрете бре.. и назад си са ворнаха.Стига спам бре ора.................!                                                                                                                                                                                                                                                        http://www.dailymotion.com/video/x85wib_mehmed-islqm-111_music

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #134 on: December 25, 2009, 14:48 »
Пусто да му се не види,оти ли аз си казвам всичко на ачик,всеки ме знае ,знае родителите ми,приятели.Досега не съм отказал на никой от Форума ни.Нормално е Екипа на сайта да е открит за диалог и истини.Ако некой си има шубе и се страхува да пише открито,най– малко аз или хора около мен може да си позволим това ,в името на сайта ни!