Subigi kurt,като вярващ трябва да кажеш.,Когато боговете говорят и науката мълчи,.Други казват,, Не проливай крукодилски сълзи.,.Бъдещето може да не е ласкаво и за по-големите.Един блиск и капут.Служи една снимка да видим да не си мургав.Не искаме да те убидим.Мургав лекар,може да е по.добър от блондин лекар.Да те заболи малко,прочети това . Дъщеря на българин.http://dartsnews.bg/News/10074
daczo
Men mnogo me zabolya da ti kaja. 50% gagauzka t.e. balgarka ot tyurkski proizhod e stanala prezident.
No posle mi stana interesno kakvo li shte pravi v Turtsiya ne e li adjeba poseshtenieto v balgariya ey taka mejdu drugoto na tazi gospoja?
May otiva po biznes sreshti s turski biznesmeni i e zapitah zashto tova ne go pravi v balgariya?
Ili ti shte mi podskajesh otgovora? Mislya che go znaesh nali?
A za MURGAVATA BALGARIYA, choveche tryabva ili da si slyap ili da jiveesh po Rodopskite chukari i hal haber da si nyamash ot jitieto v Balgariya.
Dano da si jiv i zdrav da vidish detsata si da ne govorim za vnucheta.
E dotogava pomatsite predpolagam shte reshat okonchatelno dali sa Balgari ili Turtsi. Pri turtsite nyama takava opasnost ostava dobre da si pomislyat pomatsite bratle.
Shtastlivo badeshte jelaya na nashtite detsa neka ALLAH da im pokaje verniyet pat po tehnite zaslugi.