На практика за идентичност най голямо значение има твоето възпитание, това което усещаш в сърцето си и към кое общество самия ти принадлежиш и съответно приема ли те то. И най важното ти самия да си уверен в принадлежността си към сответното общество/идентичност.
Da.
Tova e zalojeno vyv ustava na Obedinenite nacij i v evropejskoto zakonodatelstvo.
Evropa shte stane nova, SUPER dyrjava i ideata za nacii stava demode.Koeto donqkyde prepolaga renesans za sblijavane kulturno i tradicionno na izolirani etni4eski malcinstva kato pomacite.
Много по-важно е сегашната обществено-икономичесака да вдъхва самочуствие.
Sto procenta sym syglasen s teb.
Bezuslovno.
No spored shovinistite i provokatorite tuka, tova nemoje da se slu4i zaradi - ¨skapanqcite Mangali¨,¨gadjalite Turci¨, ¨poturnacite Pomaci - separatisti¨, ¨Islqmski fundamentalisti¨ i red drugi otrodnici i inoverci vklyu4itelno ¨Jidite¨.
Eto vij naprimer tuka uvajavaniqt i ot dvamata ni forumec Isyankar me izkara na byrza ryka - Antihrist, bez absoliutno nikakvo osnovanie -
- ти винаги ще виждаш лошото в християнина.
Ot tova sledva da se zaklyu4i 4e za tazi misiq , koqto da ni vdyhva samo4ustvie sa predopredeleni samo - 4istite Bylgari.
Sega ti kato socialen rabotnik mi kaji s kakvo mojem da ti bydem polezni.