Author Topic: Национализмът в българското медийно пространство  (Read 37860 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skoti3

• Forum fan
Тия не са опасни, просто това са една група 20 човека, които се правят на интересни. Колкото до българите християни- тех ги тревожат да не загубят работата си, едва ли им е да се занимават с луди.  А СУБИГУ КУРТ ако нещо не ти хареса в тези страна, можеш да се изнесеш, колкото и минуси да има, ти не се спра с твоите определения. Какво правосъдие говориш бе ти въобще знаеш ли колко хора има осъдени за канабис, та проблема е, че го правят други хора и киснат възрастните. Ти бабата на 80 години ли искаш да осъдят до живот, а тези голямите риби, дето окрадоха страната- сигурно не те интересува. Тези дето се занимават с проституция ?  Та много е лесно да се реве. Правосъдието трябва да е по ефективно и то срещу голямите престъпници срещу милионерите, срещу тези, които забогатеха веднага след падането на комунизма, тази малка група, на която БКП даде милиони и сега са такива. Там е проблема, тех никой не ги пипа.

Offline Turas

• Forum fan
А СУБИГУ КУРТ ако нещо не ти хареса в тези страна, можеш да се изнесеш,
Той се е изнесал! ;)

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
Нали във войните в Югославия, които бяха и на верска основа, участвуваха руснаци, гърци, муджахидини, българи-доброволци, французи, всякакви... - поне съм чела свидетелствата им.

Offline skoti3

• Forum fan
Той се е изнесал! ;)

Е тогава лошо за него. Не знам какъв трябва да си, та от друго място да си седиш и да пускаш мухички в разни сайтове против България и българите и да плашиш хората с тях.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Не е важно да се спасиш сам а да помогнеш на род и родина. Тези неща са големи за вас така че недей се притеснявайте. ;)

Offline Turas

• Forum fan
Не е важно да се спасиш сам а да помогнеш на род и родина. Тези неща са големи за вас така че недей се притеснявайте. ;)
УХ! :D :D :D :D :D

Offline Svetlina

• Forum fan
УХ! :D :D :D :D :D
Толкова могат някои - да говорят празни приказки.  ;D

Offline Svetlina

• Forum fan
В България има въпиюща нужда от родолюбие= национализъм, особено в СМО, тъй че темата ми се вижда предварително обречена на оспамване.

Offline Шали

• Advanced member

Шали, много те моля - не бъди "сляпа"...

КЪДЕ СТЕ БЪЛГАРСКИ ХРИСТИЯНИ !!!

Карбовски ми е отвратен и никога не съм го гледала след "репортажа" му за Рибново. Абстрахирай се от особата му. Виж и другата гледна точка:
http://balkanec.blog.bg/politika/2011/05/11/bush-i-osama-v-edna-lodka.744882

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Толкова могат някои - да говорят празни приказки.  ;D

Мислех че вече си си сподвила опашката но уви. Па се чешаш но че те почекам още трошка та сетне да не ми пeeте с шали . Може и да си пропуснала ''одата'' на Европомакa :D ;D :D  Айде ся без убиди че не ми е по характера и умната. ;)
http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,2219.msg81331.html#msg81331

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
За да се чувстваш ценен и добър, вече не е достатъчно просто да си се родил българин и българската нация да бъде обявена за древна и велика.
Идентичността не ти е дадена наготово, налага се да се пребориш за нея, да намериш начин да бъдеш успешен човек, достоен за уважение и себеуважение извън националната си идентичност. За съжаление българската патриархална култура и образование остават в плен на национални митове, които не ни помагат особено да приемем това предизвикателство. Затова вероятно винаги ще има група хора, която отчаяно ще прибягва до патериците на национализма, за да запази самоуважение и усещане за контрол в един все по-неуправляем и все по-неразбираем свят.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1423449