Author Topic: Общи сведения за българоезичните мюсюлмани на Балкани  (Read 10675 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
Религиозният "друг"

Общи сведения за българоезичните мюсюлмани на Балканите

<a href="http://d1.scribdassets.com/ScribdViewer.swf?document_id=20707763&amp;access_key=key-zrl1f6z8jzdm4nu5dw3&amp;page=1&amp;version=1&amp;viewMode" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://d1.scribdassets.com/ScribdViewer.swf?document_id=20707763&amp;access_key=key-zrl1f6z8jzdm4nu5dw3&amp;page=1&amp;version=1&amp;viewMode</a>

Offline osoitza

• Avarage member
не знам от къде си я взел но тези 6-7 странички ми се струват тотално не пълни...

Offline teo

• Advanced member
  • ПОМАК -ЕДНО ДОСТОЙНСТВО !
Пак се меся в неудобен момент......и от неудобно място.Аз Тео тук колкото и да показвам че, Помака си е Помак и вече хиляда и кусур години си има собствено самосъзнание.....моля,и в това не мога да разбера един от създателите на този сайт и нарочно си преименувал името си от Ондер на Тоска ...иска пак и пак да ни каже че, помаците са все пак  българи.Питам ви защо със такива теми от самото начало искате да истриете самосъзнанието на един съществуващ народ.Колкото пъти трябва да доказваме че въпреки че приказват близък на българския език ....то си е славянски.От самото начало аз турчина защищавам тази кауза със чисто сърце и душа но, и в същото време съм и "гонен " от този сайт и третиран като душманин.Не не съм ,но съм против такива теми...и то в един помашки сайт.Чудя се вече дали такива теми отговарят на един помашки сайт или на някакви каузи на отново "възраждане".Колкото и да ме триете достойнството на помака не можете да отнемете.Ще пишем от други сайтове и ще подържаме тази кауза ...именно истинската  за същноста на Помака.

Offline ЖАРКО ЖЕГЛЕВ

• Adviser
Toska da ne bi da iska da e Toshka aceba ?

Offline dim56

• Forum fan
Пак се меся в неудобен момент......и от неудобно място.Аз Тео тук колкото и да показвам че, Помака си е Помак и вече хиляда и кусур години си има собствено самосъзнание.....моля,и в това не мога да разбера един от създателите на този сайт и нарочно си преименувал името си от Ондер на Тоска ...иска пак и пак да ни каже че, помаците са все пак  българи.

Ми, teo, кво да ти кажа... Ако беше прочел това

http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,851.msg40691.html#msg40691

нямаше толкова да се чудиш...
Джентълменско е да се извиниш на Toska  ;)
А пък че има теми, които не ти харесват... или пък някой отнема от достойнството на помака като те трие... - ако всичко в този сайт харесва на всички, няма да е интересно  ;D

Shumarov

• Guest
и в това не мога да разбера един от създателите на този сайт и нарочно си преименувал името си от Ондер на Тоска ...иска пак и пак да ни каже че, помаците са все пак  българи.

А Тео от Теодосий ли е?  ;D

Offline teo

• Advanced member
А Тео от Теодосий ли е?  ;D
Тео идва от едно турско име Теоман.А в Т-е-о е кодиран и моето име и същноста ми.

Shumarov

• Guest
ОК. Не го приемай, като упрек, тео.Ника ти и поведението ти са си лично твой избор!

Offline Rahmie

• Charter member
За такава голяма обида кам Тоска господата teo и kor_nisa трябва публично да му се извинят.

Не ви е срам!

Offline feti66

• Adviser
tova pomagalo go pravihme po edin proekt. mislja 4e e interesno,mpjete da ka4ite i drugite temi

Offline Metka

• Forum fan
Spored mene Toska idva ot Toska.
Vijte Italia.
Vijte drevna Iliriq.
I e hubavo da ne tyrsite pod vola tele ;D
Nqdqvam se 4e bihte si dali smetka, ako 4etete oba4e literatura za drevni balkanski obshtnosti ;D :D
Pone napravihte li si truda s tyrsa4ka v internet da raztalkuvate smisyla na tazi duma?
May pribyrzano sydite ;)
Rahmie predpolagam 4e tova e nedurazumenie Toska nqma da se razsardi spoko ;)

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
Моето фамилно име е Тоска, (тосковски) така ни викат. Така че си промених и ника. Ако целта ви е нещо друго кажете нека да знаем. Даже тука в Турция хората от моeто село си  променят имената в галени, като примери мога да дам например Адиле- Адлина, на Емине-Йoмка... Имате ли възражения?

В момента  Хасково/България все още живеят останали наши роднини, като Тосковски можете да попитате.

Offline teo

• Advanced member
За такава голяма обида кам Тоска господата teo и kor_nisa трябва публично да му се извинят.

Не ви е срам!

Рахмие както и по отпреди се появяваш на много точното място...като едно време защищаваше Пелистер и ме обвиняваше....разбире се за други неща които не бяха правилни.

Offline Rahmie

• Charter member
Рахмие както и по отпреди се появяваш на много точното място...като едно време защищаваше Пелистер и ме обвиняваше....разбире се за други неща които не бяха правилни.

Blagodarya teo... az pone zashtitavam ponyakoga, no ti kato nash priyatel i tova ne pravish a pelister go nyama v nashiyat sayt ot godini veche...nakade biesh...?

Offline teo

• Advanced member
Blagodarya teo... az pone zashtitavam ponyakoga, no ti kato nash priyatel i tova ne pravish a pelister go nyama v nashiyat sayt ot godini veche...nakade biesh...?

Него го няма.....в това не е  проблема,проблема е защо защищаваше каузата му за Родина?А ти си един от създателите на Помашки сайт,който те ценя за това.Аз и мене подобните не можем да кажем хубави думи за фашската и престъпна организация Родина,която унижаваше самобитноста на Помака ...под прикритието на това че го " облагородява".От самото си съществуване Помашкият народ няма ни една причина на която да се срамува и да се подлага на принцип "облагородяване " под различните терминологии на "Възродителните процеси".