Author Topic: Slashten - moyat roden krai  (Read 24142 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline MASTERCHE

• Candidate member
  • *
Ynt: Slashten - moyat roden krai
« Reply #30 on: June 02, 2009, 19:13 »
Slashten city

Offline saleika

• Advanced member
« Reply #31 on: June 02, 2009, 19:30 »
Slashten city

::)  ::)  ::) Samo tolkoli   (Slashten citi  )

Ismet DRAMSKY

• Guest
« Reply #32 on: June 02, 2009, 19:30 »
Не само в Слащен, ами и почти целият ЧЕЧ, около 75 % от Смолянска област, голяма част от Велинградския район и една част от Кърдажийлския район са населени от помаци! За другите етнически островчета в страната няма какво да се споменава, защото ще трябва да се опише цяла една страница! В горепосочените райони има и малка част от българи-християни, ето защо по-неуките от вътрешността при разговори и коментари не трябва да казват, че в тези райони всички са помаци, защото ще обидят и засегнат онези които живеят там и не са помаци! Не е хубаво, така всички да се слагат под един знаменател, както и аз мога да се засегна от подобни коментари, ако ме причислят към групата на непомаците от тези райони! Така, че нека да са по-внимателни онези незнаещите тези подробности, защото рискуват да се изложат и да попаднат в неприятна ситуация, още повече, че от тези райони има и един куп или повече от половината население, помаци които все още носят "възрожденските" имена, което не значи че са християни и тогава излагането ще е още по-голямо! Айде, това ви е един безплатен съвет от мен, към непомаците! Да черпите, когато се срещнем!  ;)

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #33 on: June 02, 2009, 19:31 »

::)  ::)  ::) Samo tolkoli Slashten citi 

Ami sigurno tolko ama fata mqshka de..
To i Snake e ot Slashten i toi ne pishe po mlogo, ama fata mqshka i darji vlaga baq vremq..

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #34 on: June 02, 2009, 19:33 »
Не само в Слащен, ами и почти целият ЧЕЧ, около 75 % от Смолянска област, голяма част от Велинградския район и една част от Кърдажийлския район са населени от помаци! За другите етнически островчета в страната няма какво да се споменава, защото ще трябва да се опише цяла една страница! В горепосочените райони има и малка част от българи-християни, ето защо по-неуките от вътрешността при разговори и коментари не трябва да казват, че в тези райони всички са помаци, защото ще обидят и засегнат онези които живеят там и не са помаци! Не е хубаво, така всички да се слагат под един знаменател, както и аз мога да се засегна от подобни коментари, ако ме причислят към групата на непомаците от тези райони! Така, че нека да са по-внимателни онези незнаещите тези подробности, защото рискуват да се изложат и да попаднат в неприятна ситуация, още повече, че от тези райони има и един куп или повече от половината население, помаци които все още носят "възрожденските" имена, което не значи че са християни и тогава излагането ще е още по-голямо! Айде, това ви е един безплатен съвет от мен, към непомаците! Да черпите, когато се срещнем!  ;)

Setih se za edin  ot Slashten koito e publi4na figura - Plamen Masarliev.
Nqmam ideq moje bi Snake da se gordee s nego, znam li...

Tralala

• Guest
« Reply #35 on: June 02, 2009, 20:01 »
... ето защо по-неуките от вътрешността при разговори и коментари не трябва да казват, че в тези райони всички са помаци, защото ще обидят и засегнат онези които живеят там и не са помаци! Не е хубаво, така всички да се слагат под един знаменател, както и аз мога да се засегна от подобни коментари, ако ме причислят към групата на непомаците от тези райони! Така, че нека да са по-внимателни онези незнаещите тези подробности, защото рискуват да се изложат и да попаднат в неприятна ситуация, още повече, че от тези райони има и един куп или повече от половината население, помаци които все още носят "възрожденските" имена, което не значи че са християни и тогава излагането ще е още по-голямо!

И аз казвам същото, само че преди теб.
Не се безпокой за незнанието на християните по този въпрос...няма такова нещо!

Offline seloslashten

• Candidate member
  • *
  • slashtencity
Re: Slashten - moyat roden krai
« Reply #36 on: October 30, 2009, 11:54 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42