Български > Запознанства
Да се представим.!
osoitza:
Това е стандартна тема във всеки форум..
тук хората, които желаят разбира се, може да кажат няколко думи за себе си .
Аз съм на мъж на 26 г активно се интересувам от социология , "оществена психология" така да се каже, миналия настоящия и бъдещия път на общества.
За мен помаците са непознато общество с което се "сблъсках" за сефте това лято и прикова внимнието ми. Надявам тук да успея да разбера повече за тях/вас.
abc:
osoitza клавиатурата ти нещо засича. Оправи си буквата "б".
Групата по посрещането ще мине по-късно.
osoitza:
заяжда предклавиатурното устройство...... ;D
група по посрещания не искам. По скоро искам да е ясно кой съм и какво правя тук, за да не ме бъркат некои други :)
ficinka:
Мисля че идеята е добра , дасе знае кой какъв е и за какво е тук. :DТака ще улесним и модераторите . ;)Добре дошъл osoitza и кое по точно те впечатли в помаците? :)
nezir_9:
--- Quote from: osoitza on September 30, 2009, 14:18 ---това е стандартна тема във всеки форум
тук хората, които желаят разбира се, може да кажат няколко думи за себе си .
Аз съм на мъж на 26 г активно се интересувам от социология , "оществена психология" така да се каже, миналия настоящия и бъдещия път на общества.
За мен помаците са непознато общество с което се "сблъсках" за сефте това лято и прикова внимнието ми. Надявам тук да успея да разбера повече за тях/вас.
--- End quote ---
ДОБРЕ ДОШЪЛ!
За нас също ще бъде удоволствие да ти се представим.
Питай за каквото се сетиш.
Можеш да задаваш въпроси и на е-мейлите.
Ако си от София или имаш път на там можем да изпием и по едно кафе, дет'се вика!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version