Български > Помаци

БИ АЙ ТВ-с Нери Терзиева.

<< < (2/7) > >>

Nazmi:

--- Quote from: Shumarov on September 25, 2009, 17:03 ---Би било чест за нашя сайт да можем да се радваме на присъствието на Нери Терзиева! Аз лично се възхищавам на гражданската и позиция.Не знам какви рецензии е имал филма"Откраднати Очи" в България, но аз лично се възхищавам от решението и да пише за тази болезнена тема!

--- End quote ---
За онова време си беше рецензия Шумаров.Филма беше болезнен и Нери намери сили за това,за което беше уволнена от Ефира на ТВ.Въпреки това президента Петър Стоянов  виждайки таланта и я назначи за прессекретар и съветник.Ето част от филма " Откраднати очи" по идея на Нери Терзиева! С гордост казвам тези кадри от началото на филма тръгват от моето село Туховища,там са заснети и после доста.. ето началото в Туховища  calıntı gözler (bulgar zulmü)4

Nazmi:
                                                                                                                                       calıntı gözler (bulgar zulmü)2

Nazmi:
calıntı gözler (bulgar zulmü)3                                                                                                                                                      calıntı gözler (bulgar zulmü)4

Nazmi:
calıntı gözler (bulgar zulmü)5

Nazmi:
otkradnati ochi (calinti gozler) Part 6.mpg                                                                                                                                                        Last part 7 otkradnati ochi (calinti gozler) Part 7.mpg

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version