Български > Помаци
БИ АЙ ТВ-с Нери Терзиева.
Nazmi:
Бях ви обещал инфо за Нери Терзиева-една журналистка! Една от най-популярните Тв водещи на световната CNN от Източна Европа и България Ралица Василева е поканила да работи в CNN Нериман Терзиева! Ралица Василева урежда Нери Терзиева в CNN
Телевизионните легенди Ралица Василева и Нери Терзиева са засичани доста често да си хортуват из пловдивските заведение. Ралица преди 17 години замина за Америка и днес е едно от лицата на Си Ен Ен. Двете с Нери са дългогодишни приятелки и до ден-днешен поддържат връзка помежду си. Някогашните колежки от БНТ прекарали близо 4 часа на бутилка вино и лека вечеря в пловдивско заведение. Близки на Терзиева допускат, че тя е молела приятелката си да я уреди на щатна работа към американската телевизия. Василева дала обещание, че ще направи каквото и е по силите. Статията е видяна 1226 пъти
Източник.
Публикувано на
16 Август 2009 година
от gonzo
sema_rohleva:
--- Quote from: Nazmi on September 26, 2009, 13:59 --- Бях ви обещал инфо за Нери Терзиева-една журналистка! Една от най-популярните Тв водещи на световната CNN от Източна Европа и България Ралица Василева е поканила да работи в CNN Нериман Терзиева! Ралица Василева урежда Нери Терзиева в CNN
Телевизионните легенди Ралица Василева и Нери Терзиева са засичани доста често да си хортуват из пловдивските заведение. Ралица преди 17 години замина за Америка и днес е едно от лицата на Си Ен Ен. Двете с Нери са дългогодишни приятелки и до ден-днешен поддържат връзка помежду си. Някогашните колежки от БНТ прекарали близо 4 часа на бутилка вино и лека вечеря в пловдивско заведение. Близки на Терзиева допускат, че тя е молела приятелката си да я уреди на щатна работа към американската телевизия. Василева дала обещание, че ще направи каквото и е по силите. Статията е видяна 1226 пъти
Източник.
Публикувано на
16 Август 2009 година
от gonzo
--- End quote ---
Mislya ce tocno tam i e myastoto , zastoto takiva talanti kato Neri Terzieva i nay vece tolkova iskreni i otkriti hora vse ost enyamat da badat ostaveni da "virieyat" v Balgarski vodi ....Za ogromno sajalenie
Isyankar:
След визитната картичка на България в СиЕнЕн - красивата Ралица Василева, ще бъде изключително добре, ако имаме още един посланник там в най-влиятелната новинарска телевизия в света. :) Нери Терзиева го заслужава. :)
EVROPOMAK:
Много хора определят и възприемат голямата журналистка - Нериман Терзиева като туркиня а не като помакиня!
Досега в медиите май, че няма лично неин коментар, като каква се чувства и определя и от кой етнос, като изключим гражданството!
Все пак от любопитство за Помаклъка, тя Помакиня ли е или Туркиня? ??? ;)
radanovski:
--- Quote from: EVROPOMAK on September 27, 2009, 18:06 ---Много хора определят и възприемат голямата журналистка - Нериман Терзиева като туркиня а не като помакиня!
Досега в медиите май, че няма лично неин коментар, като каква се чувства и определя и от кой етнос, като изключим гражданството!
Все пак от любопитство за Помаклъка, тя Помакиня ли е или Туркиня? ??? ;)
--- End quote ---
citat ot intervuto:
"- Говориш така, сякаш харесваш българина...
- Харесвам го.
- А кусурите му?
- И аз съм заразена от основния му кусур - да очаква все лошото. Понякога, може би за да извиня себе си, си мисля, че това се дължи на факта, че съм жена и майка. Но се питам - защо все чакаме лоши неща, защо все мечтаем за чуждо рамо, ако може да е институция - още по-добре. Всички хора, които са успели да се изтръгнат от това чувство, все някога са успявали"
Napravete si izvodite sam!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version