0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Я ми изброй помаците,че нещо не съм в час Тогава ще ти коментирам всяко име цитиране от теб
Повечето работници в гората са помаци - това е дискриминация към останалите държавляни! И откъде накъде ще продавате картофи и сладка покрай пътищата без касови апарати и сертификати за произход? И защо дървата ви са 3 пъти по-евтини от мойте(ако вообще ги плащате!)? Чувствам се дискриминиран!!!!
При нас чамовите дърва са 50лв кубичен метър и букови 67лв.
Оказа се, че имало Помак и в съдебната власт. Или се правиш на приятно разсеян.
Да не си се потурчил
Прави ми впечетление,че "Помак " пишеш с главна буква вече.Тиквите увират макар и трудно но увират Ама защо бъркаш мъжки среден и женски род? Да не си се потурчил
В София ли? Горско стопанство Борино - чамови дърва 20.00 лева! Нещо ме съмнява да си помакиня!!!!
Ти би трябвало да се зарадваш, че те пиша с главна буква. Та хайде не избягвай от темата, която ти самия отвори, оказа се, че имало Помак на тази не лоша позиия. Хайде да видим какво ще измислиш. Да не измислиш, че е християнин с мюсюлманско име, а ? И това не ме учудва.
Кой знай прабаба му с кое турско заптие е спала(хипотеза разбира се)?
Знае ли човек ::)Кой знай прабаба му с кое турско заптие е спала(хипотеза разбира се)? Виж в смолянско една монахиня има на задника си германски печат на задника си( поставяли им са бандерол) разправяха нашите старци
Кои помаци да ти изброя?Аз да не съм статистически институт?
Едно име на прокурор и съдия.Нещо много се затруднихте