В България не е имало фашизъм, не знам какви и защо са тези определения от близкото минало?
"Родина" била националистическа организация - ОК, така да бъде , ама не разбрах какво лошо е сторила? Какво лощо има в това да сме една нация - различни, но равни и близки..Освен това: Всеки има право да си пропагандира вижданията и нагласите, нали така, още повече тук не май става дума за призиви към акултурация и асимилация, и никои не насилван и бит?!? Поне аз така не го разбирам така - освен ако не се приеме модернизацията за акултурация, но тогава за какво говорим изобщо, когато днешните помакини са толкова модерни, колкото са модерни (в облекло, в образованост и еманципираност) всички български граждани от женски пол (без циганките) !?!
---
Нищо лично, симпатични сте ми повечето тук , ама като ви чета, то и тук май си е както във всички други български форуми - стресирани и тревожни хора си разменят "реплики", и стигат до предстрелки и "отсвирвания"..Неудобните с "шефовете" или с вижданията им - българи (за форумите на българите с традиционно християнство), турци (в кърждалийския форум например) , помаци (в този форум) се "отстрелват", като преди това се заклеймяват за предатели...На човек понякога може да му се се приплаче се е родил с такива "роднини".