Author Topic: Дружба "Родина" - национализъм в действие !  (Read 131979 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline ibrahim65

• Moderator
Re: "Родина" - национализъм в действие
« Reply #255 on: April 07, 2011, 01:03 »
Името мие личето подарено от баща ми душата мие мюсюлманска подарена от АЛЛАХ а коренът мие ПОМАШКИ нито можеш да ме приобщтиш нито да стоиш до мен за това ти трябва доблест гордост и смелост .Повярвай ми познавам много турци  но такъв екземпляр като теб не съм виждал.НЕ МИ пречиш не се ядосвам просто те съжелявам БОГ ДА ТЕ ПРОСТИ... :)

TERZIev

• Guest
« Reply #256 on: April 07, 2011, 01:04 »
"Родина" е основана през 1937... сам си прави изводите каква информация даваш. не може да залъгваш хората постоянно  ;)

Offline muti6

• Adviser
« Reply #257 on: April 07, 2011, 01:42 »
Видимо е ,че не сте наясно и с това, кога се е пръкнала фашистката ви организация.И още: Това не са мои измишльотини,а на Живко Сахатчиев ваш близък съмишленик! :D
Ибрахим65,май сборка нещо!Аллх ни е дал глави да мислим, а не да ги носим само  за равновесие и дано по-скоро  ти се проясни мъглата от почти умната ти главица,а следващата фаза към която трябва да преминеш е, самосъжалението..Хубаво е човек да е наясно с това,което казва,преди да съжали отново!
За по-сигурно прочетете тук: http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=48754&format=print&edition_id=819

Offline Fati_me

• Member
  • **
« Reply #258 on: April 07, 2011, 09:07 »
Tova li nari4ate uvajenie i lubov kam rodinata? Eto edna snimka koqto g-n Terziev si e ka4il v profilnite snimki vav feisbuk:

Offline Дружба Родина

• Candidate member
  • *
« Reply #259 on: April 07, 2011, 13:59 »
Здравейте, отдавна чета сайта но досега не съм се вклювал в дискусиите. Като представител на организацията Дружба Родина искам да се разгранича от потребителя Терзиев. Това лице не членува в Дружба Родина и няма право да я представлява. Освен това идеологията на Дружбата е коренно различна от показаната от него нацистко-фашистка идеология. Такива като него петнят името ни и хвърлят кал. Дружба Родина е организация на българите мюсюлмани, която цели интеграция и подобряване на живота на българите мюсюлмани. Повтарям ние нямаме нищо общо с този човек и не желаем той да петни името ни. Благодаря за вниманието!

Offline muti6

• Adviser
« Reply #260 on: April 07, 2011, 14:06 »
Псевдо- патриоти пишещи  лайняни неща. Това е по-скоро симптоматичен шизофриничен силогизъм, който отрича преди всичко себе си.
Което пък подсказва друго, че подсъзнателно първичният  инстинкт при тези  хора винаги взима превест над разума.

Offline Дружба Родина

• Candidate member
  • *
Ynt: "Родина" - национализъм в действие
« Reply #261 on: April 07, 2011, 14:14 »
Псевдо патриот и нацист е това момченце. Отново повтарям ние българите мюсюлмани от Родина нямаме нищо общо с това момче и неговата идеология. Нито смятаме да повтаряме грешките на Родина от преди 1944. Нашата цел не са смяна на имена, а подобряването на живота на българите мюсюлмани и активното им включване в делата на нашата страна!

Offline muti6

• Adviser
« Reply #262 on: April 07, 2011, 14:43 »
Защо ли имам чувството,че това е поредният нов-стар родински "доброжелател" Предлагам на Модераторите да бъде проверен,ако е преждеговорящият, да му бъде приложено най-тежкото накзание! 8)  Съжалявам друже,но ние се научихме да не вярваме на думи, а на дела.Напъните които правите в момента са  неплодоносни и чиста загуба на време  и пари.  ;D

Offline tersid

• Adviser
« Reply #263 on: April 07, 2011, 14:52 »
Здравейте, отдавна чета сайта но досега не съм се вклювал в дискусиите. Като представител на организацията Дружба Родина искам да се разгранича от потребителя Терзиев. Това лице не членува в Дружба Родина и няма право да я представлява. Освен това идеологията на Дружбата е коренно различна от показаната от него нацистко-фашистка идеология. Такива като него петнят името ни и хвърлят кал. Дружба Родина е организация на българите мюсюлмани, която цели интеграция и подобряване на живота на българите мюсюлмани. Повтарям ние нямаме нищо общо с този човек и не желаем той да петни името ни. Благодаря за вниманието!
А защо ви е необходима интеграция след като сте българи.Нещо не мога да  видя никакъв смисъл в съществуването ви като организация.
А що се отнася до подобряването на живота ,едва ли ви е по силите , но ако имате идеи ,казвайте по колко пара  ще давате на чалма,пардон на калпак.
Представеното от теб даже ми се вижда дискриминационно към българите  християни ,защото не се вижда какво става с тяхното подобрение на живота или за тях не ви дреме ,май .
Нещо сбъркано има във вас,и като че ли аго Мутиш е налучкал дирката.
Това е по-скоро симптоматичен шизофриничен силогизъм, който отрича преди всичко себе си.
Което пък подсказва друго, че подсъзнателно първичният  инстинкт при тези  хора винаги взима превест над разума.

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
« Reply #264 on: April 07, 2011, 18:15 »
......... Нашата цел не са смяна на имена, а подобряването на живота на българите мюсюлмани и активното им включване в делата на нашата страна!
Добре де, дружбе-аркадашчье - и една друга цел на Помаците май, че е също така почти еднаква като тази горната вашьта, подобреване живота на сичкьи българи и болгарските граждани в туй число и на болгарските христиени и на болгарските мюсюлмани в по широк смисал дори (на болгарските турки, на болгарските цигани-мюсюлмани, на болгарските помаци), то що требва да ги делим нали е те са орьа!  ??? 8)
Немойтье тъй да изолирвате и Помаците от това подобреване, бре джанамяь, и те душа носять и те са чилядь на Болгарията, а и са бая докачливь народ, че то не стига, че сте ги натикали в бедните баирье и махальи, дето нищьу плодно не растье, освен каматньи людье, ама нийдье не са включениь и на общата етно-софрьа !?!  ;) :) ;)

Offline Mikonos

• Member
  • **
« Reply #265 on: April 07, 2011, 21:22 »
  Срамота за провокатора Терзийчето,дори от неговата любима организация фашистка от предатели с лична цел НЕ го искат и декларираха това,оди си търси друг Форум Терзиев провокатор,от три дни говориш и определяш какви са помаците,айде сиктир от ТУК!

nik1

• Guest
« Reply #266 on: April 12, 2011, 19:52 »
В България не е имало фашизъм, не знам какви и защо са тези определения от близкото минало?

"Родина" била националистическа организация - ОК, така да бъде , ама не разбрах  какво лошо е сторила? Какво лощо има в това да сме една нация - различни, но равни и близки..Освен това: Всеки има право да си пропагандира вижданията и нагласите, нали така, още повече тук не май става дума за призиви към акултурация и асимилация, и никои не насилван и бит?!? Поне аз така не го разбирам така - освен ако не се приеме модернизацията за акултурация, но тогава за какво говорим изобщо, когато днешните  помакини са толкова модерни, колкото са модерни (в облекло, в образованост и еманципираност) всички български граждани от женски пол (без циганките) !?!
 ---
Нищо лично, симпатични сте ми повечето тук , ама като ви чета, то и тук май си е както във всички други български форуми - стресирани и тревожни хора си разменят "реплики", и стигат до предстрелки и "отсвирвания"..Неудобните с "шефовете" или с вижданията им  - българи (за  форумите на българите с традиционно християнство), турци (в кърждалийския форум например) , помаци (в този форум) се "отстрелват", като преди това се заклеймяват за предатели...На човек понякога може да му се се приплаче се е родил с такива "роднини".

nik1

• Guest
« Reply #267 on: April 12, 2011, 20:21 »
Етнически състав на населението
                    Общ брой    Българи    Турци     Други   Не се самоопределят
Благоевград   341 173     286 431    31 857   1 670    4 242
Смолян            140 066     122 806      6 212        55     9 696

Вероизповедание
                    Мюсюлмани   Изт. православни   Не се самоопределят
Благоевград     62 431             268 968                  7 018
Смолян             58 758               41 599               39 003
---
39 003 човека от смолянско не са определили религиозно..
Интересно ми е к'во значи туй според съфорумците (помаци и непомаци)?

За мен това значи, че тези хора са привърженици на атеизъм- агностизъм, демек не се смятат свързани с християнството и исляма, или за тях те са маловажни..
--
Аз съм от Тракия, и прапрадедите ми са "традиционните православни", а аз - естествено  "традиционно" съм свързан с родителите ми, и дядовците ми - атеисти/агностици..
При преброяването жената която ни преброяваше, не записваше нищо в графата за  религия, ако изрично някои не и кажеше че държи на  религията..Тъй като нямаше графа "агностизъм"/"атеизъм", аз не записах нищо..

---
55 човека в Смолянско се определят като "други" от българи и турци?
Туй к'во значи? че най-много 55 човека са се определили като помаци?
Ако е така - то какво правим по-нататък?

Offline ibrahim65

• Moderator
Ynt: "Родина" - национализъм в действие
« Reply #268 on: April 13, 2011, 00:26 »
Здравейте ВЪЗРОДИТЕЛИ хареса ми това че при вас в РОДИНА няма скрито покрито доста са сте загрижали за такива като мен за кое то ви благодаря от все сърце .Но има няколко неща които искам да изясним първо какво е това БЪЛГАРОМОХАМЕДАНИН доколкото зная такова животно на земята не съществува навсякаде по света ги наричат    ПОМАЦИ    а такава вяра или религия изобшо не сяществува БЪЛГАРОМОХАМЕДАНСКА ама тои е  СМЕШНО само като чуеш.А това до Родолюбието мисля че ПОМАЦИТЕ са хора които са най много превързани към родината си към земята си към семеиството си и вие точно това исползвате.Например на мен дядо ми е загинал в АВСТРО-УНГАРСКАТА воина бащами е служил две годинки след това лежи в затвора дванаисет годинки защото не се ВЪЗРАЖДА или защото не иска да се преобщи както вие му казвате .А аз служих две години и три месеца а да дооточня вместо пушка ми дадоха мистрия и лопата но това не е важно казват а аз ви казвам че трети полк в Гоце Делчев е създаден само от ПОМАЦИ и цигане и при случай на нужда са испращат на огневата позиция това ако не е държавен терор какво е. А що се отнася до забратките и шалварите то аз предлагам нещо което ще ви хареса да ги облечем с минижуп и прашки и да ги пусним да сейят тютюн.А що се отнася за до мювтийството Лъджене то историята има много издънки една от тях е НЕДИМ ГЕНЧЕВ друга мога да ви кажа на АТАТЮРК като казва че езанът трябва се известява на турски.Ащо се однася до мойто остроумие не си правете труда да го определяте то по добре си погледнете групата и ви препоръчвам да преобщите няколко ПСИХИАТРИСТИ ЗАЩОТО ДЕИСТВИТЕЛНО ИМАТЕ НУЖДА.

Offline isa71

• Forum fan
« Reply #269 on: April 13, 2011, 08:47 »
Бедността отказа 560 семейства от ток в Смолянско

560 семейства са без ток в Смолянска област, заяви в Смолян председателят на парламентарната комисия по труда и социалната политика и депутат от Коалиция за България Драгомир Стойнев. Той и колегата му инж. Димчо Михалевски се срещнаха с гражданите от родопския град и обсъдиха заедно политиката на управляващите и позицията на ПГ на Коалиция за България в 41-ото Народно събрание. Причините за този срамен факт в началото на ХХI век са две - доброволно отказване от електричеството и отрязване от Енергото поради невъзможност да се обслужват сметките.

http://www.duma.bg/duma/node/13420