abc много тежки обвинения си ми наложил. Първо аз пиша в помашки форум. Тук би трябвало да са само помаци и не виждам с кого тогава ще търся конфликт. От друга страна, тъй като не е така, мога да заявя, че аз просто си давам мнението, тъй като един тук спомена за примера с албанците мюсюлмани и християни и аз споменах, че няма как това да се случи при нас, тъй като положението е такова и дадох един пример с историята, която не беше срещу помаците, а срещу единоверците ви гърци. Можеше да дам и със Скат ако поисках и със всички тези политически партии, които са настроени против ислямската религия в Бг и по-конкретно срещу помаците, които я изповядват, но не пожелах. Другото което е свързано с това, че това не е изкривена история е, че този доклад е обнародвам архивен материал, и е вписан от Св. Елдъров в Българската православна църква и българските мюсюлмани 1878-1944 г. – В: Съдбата на мюсюлманската общност на Балканите., Т. VІІ, С., 2001. Като го прочетеш и ти ще останеш със същото заключение. Освен това не ме обвинявай в нещо в което не си обеден. Аз не критикувам целия български народ, а само 250-300 души от него, тъй като вие не сте повече от тази бройка. Ако тръгнем и направим една анкета, ще изляза прав. Всеки ще каже, че е славянин, тъй като не разбира и бъкел от прабългарския дето му го преписвате, но пък за сметка на това ще потвърди, че разбира руския, сръбския и пр. славянски езици. Аз продължавам твърдо да твърдя че вие от историческа, езикова и акощеш и научно-лабораторна гледна точка не сте никакви българи а сте славяно-християни и съвсем не посягам тънко към ничия история, което се получава при вас. Някъде в лични и Пламен Пасков ще го потвърди, тъй като последния постинг, който му пратих беше много конкретно насочен именно в тази насока, тъй като него специално той не пожела да побликува в форума си.