Фотакиев ,незнам дали модераторите забелязват , но този материал вече го публикуваш за втори път, а може и за трети.Нямам за цел да ти следя постовете, щото ме хваща разстройство и си губя времето .
По материала мога да кажа само ,че почти граничи със глупостта по следните причини:
-К.Буров никой не е изнудвал ,човекът просто се опита да си потърси правото ,така както той го разбира.
-Може да е всякакъв ,но пръв той постави въпроса за признаването ни като малцинство.
-Авторът изказва тезата "че такова животно нема"-"Помак" , а в същото време определя цяло едно общество като българо мохамеданско ,без да се съобразява със мнението на самото това малцинство. Очегледно е за автора , че има "такова животно " ,но за съжаление болния му мозък не може да възприеме обективната реалност.
-Оня мома Жълтуша е поредната възрожденска измишльотина, и уж на нея било наречено селото Жълтуша. Селото в миналото се е казвало Саръкъз и при въвеждането на българските наименования е било нормално да се нарече Жълтуша.Ама нали сме си със болно и развинтено въображение взеха да ни се привиждат жълти момичета -боркини . Борис Дерибеев е същия оня бивш директор на ИМ в Кърджали който създаваше фалшиви поверия за българския произход на турците от Кърджалийско в предходните 3-4 год. преди Възр. процес срещу турците от 80 те години.
- Авторът на този материал дотам изпростява ,че сам в края на материала си признава ,че писаното от него е ,цитирам "сведения от втора ръка ,които нищо чудно да се окажат и истина".
Фотакиев за пореден път ми докарваш разстройство. Моля те спри ,щото немам намерение да прекарвам времето си клекнал ,заради елементарните ти агитационни материали.
Аз му благодаря, че го споделя с нас...То е ясно, че не е негов личен...Дали е взет от някоя медия, от някой друг човек или му е спуснат с кристална топка - това не ме интересува Дай Боже, повече хубави постинги, а пък, ако ще крадени от нобелови лауреати да са )
Всичките Бог да ви поживи ! Днес съм в прекрасно настроение.
Нормално изявление. Сега разбрах какво ти оправя настроението и ти отваря охота за благопожелания.Май и теб те е хванало разстройство ,но не физиологическо.