Шабан, риторичен въпрос се казва на въпроса ми. А не допусках, че те затруднява насоката на мисълта ми. Ще карам с по-прости и по еднопосочни мисли занапред. Доста любителски поставяш диагнози, та се съмнявам, че си се обучил от някоя поредица в научно-популярно списание. Може би вместо логорея е по-подходящо да употребяваш за сходен случай графомания. Понеже си отделил доста внимание на личността ми, та да ти върна жеста. Все пак уважение и човещина е нужна. Другото е пепел.
Батак е част от Априлското възстание. Всичко знаят само глупаците, а останалите се надяваме, че ще се учим в продължение на живота си. В тази връзка беше отправена молбата ми Ако източниците ти НЕ СА тези на pomak BG нека да ги видим. защото да ме прощаваш, но доста от неговите са ми недостоверни. Докато, като махнем лиричните ти отклонения, ти минаваш за сериозен човек. Та всеки посочен твой източник е добре дошъл, пък никъде не пише,че трябва да е похвален или отхърлен като задължение.
Ако решиш да покажеш твоите източници, извори и подобни свързани съ знанието може би
да не е в тази тема. Ще прецениш. Все пак се занимаваш с човешката душа.
nezir_9 ако shaban потвърди, че това е помашката азбука ще се опитам да разгледам положението. Защото иначе ми е доста сходна с латинска транкрипция или по-скоро шльокавица, да ме прощаваш.