0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
Не само ДАНС слухтуват тук. Сигурно си наясно.Седемте промени на имената няма как да се повторят - времената са други. Безнаказаните провокации на част от членовете са факт, но и от страна на мюсюлманите и на християните. Обективността на първо място.Но за мен водещия страх на помаците е от другите помаци.
Седемте промени на имената няма как да се повторят - времената са други.
Интересно дали в края на мандата на правителствотов България ще има останали помаци, чиито първи имена са мюсюлмански...Аз казвам, че ще има и ще са много.Даже ще са повече отколкото са сега.
Хм, съмнявам се. Не забравяй кой управлява тази държава в момента, а това май бях негови думи:"Не целите, а методите на възродителния процес са порочни. Трябваше като в САЩ, дава се един списък с имена, избира се първото име, което да е българско и второто вече да е на бащата. В България има български граждани, в Турция – турски и т.н. Който, както иска и се чувства, като такъв, ако е българин така, ако е турчин да си отиде в Турция”.http://news.bpost.bg/story-read-18078.php
celestialwish, kakva e definiciqta za musulmanski imena?
tova moje da e definiciq vyv obsega na Planta Tv, no az se nadqvah na otgovor ot celestialwish!
Именната традиция в Испания не е била обект на интерес от моя страна,но ако християни носят такива имена, значи това са останкиот неколковековната арабска окупация на тяхната земя.По същия начин, след близо два века кръстоносна окупацияна част от източносредиземноморската крайбрежна зона,там и до днес има имена, които са останки от нея.