Този страх от какво мислиш е породен.
Ако има работа и добро заплащане,нормален начин за живот, сигурност в утрешния ден,възможност да се развива,да получава достойно
заплащане за труда който е положил, всеки би се замислил дали да тръгне към непознатото.
За съжаление от това няма нищо, и единствената причина,аз мисля е лошото икономическо състояние в което се намира страната.
Хората които избираме да ни управляват не са за това място.Те нямат идея как да подобрят състоянието на техните избиратели.
Предложени от партията с ,,главно П"те биват избирани от нас понеже са от ,,наща партия",без да се замисляме дали дадения кандидат
би бил за това място.От партията слагат кадър които трябва да бъде послушен,да прави това което ,,големия вожд " му нареди,а този ,,голям
вожд" на партията е същия този които има идея как да се оправи икономически ,но само той ,не народа,,народа кучета го яли".
От тези хора зависи дали Сульо ще се реализира,може ли да започне работа,да направи частен бизнес.
Сульо понеже няма избор,или трябва да бъде послушна овца,или трябва да хваща терминал 2.И понеже Сульо
е зависим от тези хора той е принуден да изпълнява техните желания.
И......... така ,, кръгът се затваря",и понеже,защото не всички могат да бъдат послушни овце тръгват по чужбина,и
всеки се спасява поединично.Мога да ти изброявам още но стига,че ми се повръща от системата в която е вкаран човек .