Клевета е да се твърди че тука има "особено дейни секретари тука" на организацийте които е учредил Юзейр.Тука никой от нас не е нито на служба нито пък "секретар" в тези организаций.
Това го приемете като моя декларация.Истина е че Юзейр е предлагал лично на мене тука във форума участие в гражданските му организаций.
До този момент обаче не съм дал одговор на Юзейр.Когато реша примерно да работя в тези организаций, аз ви обещавам че специално тука в сайта ще го заявя това.
И то лично на @Isyankar,@boyan dobrev i @abc , който вече е преминал на денонощно бдение във форума за да научи пръв подобна новина.
Аз се гордея че в този форум се развива нещо като маркетинг на потенциални общественици и агенти на граждансккото общество.И разбира се сайта трябва това да го толерира за сметка на пасмината от агенти на бивши служби или съпричастни към Възродителният процес форумци, които кибичат тука да ни "контролират".
А що се отнася до тези граждански организаций на Юзейр, бих казал че в тях няма нищо
лошо.Юзейр е филантроп които инвестира в тях със средства от печалбата на собствената си фирма развиваща се и регистрирана в България.
Открит е и е отворен човек, регистрацийте му са в български съд , публикувал си е телефони, майл, сайт..
Кво по европейско от това господа националисти?