1. Мен ме пиши първи.
2.Сигурно знаеш, че злоупотребата със служебна иформация е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.
3.Помаците не смеят да влизат заради такива като теб, а аз се чувствам призван да им разчистя пътя.
4.И не мисли че тук нкой е забравил последният ти опит за дискредитиране на помаците "....помаците сме фурнаджиски лопати.." (аз също знам источника ) е да разбереш че фурнаджиските лопати обслужват други интереси, чужди на помклъка.
1. Пиша те веднага.
2. Няма злоупотреба. Доган като знае имената на всичките си избиратели до един, аз като демограф не мога ли да знам всяко населено място как се самоопределя ? Пишман-демограф ще съм, ако не знам. Толкова по този въпрос, тъй като хора като теб може да злоупотребят, а после да прехвърлят вината на хора като мен.
3. Чувстваш се призван да прочистиш всичко българско от форума под претекста (протекция на помаците). Всичко хубаво, ама турското тогава кой ще прочисти или то вече е непрочистваемо ?
4. Фурнаджийските лопати са от КърджалиХабер форум, не разбирам каква интрига отново се стремиш да спретнеш ти и шайката турски националисти, за да изгоните и последния българин от тоя форум. Е, чисти сме, искрени сме и колкото и да се мъчите не може да изкарате компромати срещу нас !
Само дето някой друг от вашата банда турски националисти призовава са преименувания, федерации, политически регилиозни формации и т.н. Започни чистката от там, ако искаш да си полезен на помаците и тази страна.