Author Topic: Песни от Златоград  (Read 11838 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

eron

• Guest
Песни от Златоград
« on: August 18, 2009, 20:29 »
Родопски песни в изпълнение на Мъжка битова група, Женска битова група, Серафим Кафеджиев, Митко Меричев, Аделина Фердинандова, Таня Скечелиева, Алекси Димитров, Сергей Билянов и други. Гайдари Серафим Кафеджиев и Иво Джамбазов.

Родопски песни от Златоград 1/4

Родопски песни от Златоград 2/4

Родопски песни от Златоград 3/4

Родопски песни от Златоград 4/4

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
Re: Песни от Златоград
« Reply #1 on: August 18, 2009, 21:29 »
Ретранслатор на ТВ "Скат" ли станахме?!

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #2 on: August 18, 2009, 21:36 »
"Великото трио" - Седефчо, Обзървър и Ерон (което вдействителност е дуо), възползвайте се от промоцията на модераторите. Продължавайте в този дух!

Shumarov

• Guest
« Reply #3 on: August 18, 2009, 21:47 »
Pozdravleniq za Rodopskata muzika, eron!Vyrna me mnogo godini nazad!Izgledah i 5-te klipa, i kato izkluchim pushkite, koito ne odobrqvam po pacifistki prichini, i podmqnata na nqkoi dumi, koeto si obqsnqvam kato razlika vyv dialektite-haresa mi!
Blagodarq ti!
:)

Offline shaban

• Forum fan
« Reply #4 on: August 18, 2009, 21:52 »
Да живее ТУРЦИЯ!!!
И България и Турция , и Кампучия , и всички други даже и Виетнам ,оти е със нам.

Offline Сидхарта

• Historian
« Reply #5 on: August 18, 2009, 22:29 »
Прекрасни песни Ероне - в тези песни е духът на Родопа планина ,другото е временно преходно ще отмине, защото времето изтрива злобата и негативизма.

Offline Observer

• Avarage member
« Reply #6 on: August 18, 2009, 22:35 »
Супер песни, Ероне. Кефи ме, че с нашето си страхотно творчество....... Поздрави от Девин

Shumarov

• Guest
« Reply #7 on: August 18, 2009, 22:38 »
Nali ne govorish za duha na haidutluka, ili nqkakvo iunachestvo, ves.K?Zashtoto, ako pushkite ot klipa vyzbujdat takyv duh-znachi na mene mi kuca cennostnata sistema.I e hubavo da vzema merki navreme! :)

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #8 on: August 18, 2009, 22:53 »
Вие от друго не разбирате, освен от обиди! Така ще го караме тогава! Каквато и тема да се пусне в сайта, става пропаганда срещу помаците, защото Мустафа и компания така са решили! Ами, човек дори да иска да не е такъв за какъвто го смятат, не му оставяте друг избор! Проблема си е ваш, че не знаете как да общувате с хората! Да живее ТУРЦИЯ!!! :D

Приятелю, виж колко теми си пуснал - нито една не е за помаците. Нормално е да съм изгубил доверие в теб. Материалите ти издишат отвсякъде. Използваш фолклора за да прокарваш пропагандните си идеи.

Аз не пропагандирам нищо. Имам най-много мнения от всички участници във форума, а темите, които съм отворил, са едноцифрено число.

Offline Observer

• Avarage member
« Reply #9 on: August 18, 2009, 22:57 »
Сигурно и аз щях да имам колкото теб мнения, ако не бях с трицифрен брой банове.......хахахаах

Offline saleika

• Advanced member
« Reply #10 on: August 18, 2009, 22:58 »
Сигурно и аз щях да имам колкото теб мнения, ако не бях с трицифрен брой банове.......хахахаах
Zna4i tolko sa bili cenni tvoite mneniq   ;D  ;D  ;D

Offline Observer

• Avarage member
« Reply #11 on: August 18, 2009, 23:00 »
Тц, значи толкова сте толерантни :П)

Offline saleika

• Advanced member
« Reply #12 on: August 18, 2009, 23:02 »
Tmata e zaklu4ena

Offline saleika

• Advanced member
« Reply #13 on: August 19, 2009, 08:00 »
Temata e otklu4ena molq po temata bez obidi
Vsi4ki postingi koito nesa po temata 6te badat istriti

Shumarov

• Guest
« Reply #14 on: August 19, 2009, 12:13 »
eron, temata e otkluchena! :) Zaslushah pyrvata poredica ot klipove, i pak mi nastryhna malkoto ostanala kosa. :) Naistina prekrasni Rodopski glasove!Ti qvno si cenitel na tozi janr, i te te pozdravqvam za tova!Az haresvam zvuka na gaidata v Rodopskata pesen.I samata Rodopska pesen, kogato e podnesena po avtentichen nachin-bez manipulativni redakcii. :)
Sys risk da zasegna nechii muzikalen vkus, shte ti kaja, che ti blagodarq za tova, che ne si izbral nqkoq silikonova krasavica za temata si! :) :) :)