Türkçe > Tanışma

akrabalarımı arıyorum yardım lütfen / Търся роднини - моля

<< < (3/12) > >>

Ади:

--- Quote from: altincag on August 18, 2009, 13:23 ---  evet sayın alperen doğrusu mesajı daha anlaşılır kıldınız:). çok tesekkür ederim. verdiğiniz site  adresinegittim.
valkosel in fotoraflarına baktım videolar izledim. Duygulandım.. Email aresini  buldum köyün  oradan da yazdım.umarım ii bir haber alırım..
    bu arada sizleri yürekten kutluyorum. Oradaki kültürü bu çabalrla yaşatmak ve geliştirmek istiyorsunuz.
 Günümüzün alperenleri sizlersiniz.Çünkü varolma mücadelesi artık silah ile değil kültür ile olmaktadır..
Dünyanın Global anlamda bütünleşmeye başladı bu zamanda bu kültürel hizmetin değeri çok büyük..Atalarımadına sizlere müteşekkiri. tesekkür ederim.

--- End quote ---

Prevod : Да , уважаеми Алперен, благодарение на Вас успях да разбера съобщението по-добре :) , благодаря ви много още веднъж. Разгледах снимките и видеото, публикувани в страницата на Вълкосел и се разчувствах много...Намерих емайл и писах, надявам се да получа отговор...  Искам да ви поздравя сърдечно , за трудът ,който полагате за поддържане на тази култура и нейното развитие. Ако в миналото нашите деди са се борили за своето съществуване с оръжие , то днес ние трябва да го правим с помощта на културата , днес във вреемто на глобализацията мястото  на хората, занимаващи се с културата е много ценно. Нашите предци са ви благодарни , благодаря ви и аз...

mustafa_b:

--- Quote from: ile on August 18, 2009, 13:42 ---  Искам да ви поздравя сърдечно , за трудът ,който полагате за поддържане на тази култура и нейното развитие. Ако в миналото нашите деди са се борили за своето съществуване с оръжие , то днес ние трябва да го правим с помощта на културата , днес във вреемто на глобализацията мястото  на хората, занимаващи се с културата е много ценно. Нашите предци са ви благодарни , благодаря ви и аз...

--- End quote ---

Прекрасно мнение!!! Поздравления!

musov:
Дайте  ми малко време да проуча.

akif aliev:
Sayin Altincag.Ben Bulgaristanda  Stara Zagora-Hacidimitrovo koyunde oturuyorum ve bizim koyumuzde Valkoselden gelen komsumuz var. Ismi Beyzat Dail'dir. Eger isterseniz Google earth'ta Hadjidimitrovo'da onun evini Dail's house adinda gorebilirsiniz.

altincag:

--- Quote from: akif aliev on August 18, 2009, 23:27 ---Sayin Altincag.Ben Bulgaristanda  Stara Zagora-Hacidimitrovo koyunde oturuyorum ve bizim koyumuzde Valkoselden gelen komsumuz var. Ismi Beyzat Dail'dir. Eger isterseniz Google earth'ta Hadjidimitrovo'da onun evini Dail's house adinda gorebilirsiniz.

--- End quote ---
  sayın akif aliev komşunuza valkoselde türkiye  tekirdağ şarköy kocaali köyünden akrabası olanları tanıyormusun diye sorabilirmisin yada  Türkiye kimlik bilgilerini zaten yukarıda vermiştim..
  teşekkür ederim..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version