Metka, imah 3 svobodni dni, i izchetoh mnogo neshta!Spomnqsh li si ,che ti bqh kazal da ne si tolkova rqzyk-vzemam si dumite obratno, i te molq za izvinenie!Trqbva da si mnogo toleranten, za da tyrpish tolkova neshta!
Шумаров , аз дори съм забравил за забележката ти.
По принцип обичам да правя балансирани коментари но не в един и същ коментар а в следващия примерно, като ги меня.
Определено и аз съм забелязал деструктивната тенденция подобни на този малък инцидент
които @Observer се опитва да иницира.
И за жалост понякога тези номера успяват.
Спомнете си когато в нашия форум се регистрира другата наша сестра - Семра.
Тя беше сложила на аватара си собствената си снимка.
След като направи един два коментара, тя бе влезла в полезрението на един известен форумец , които бди ден и нощ като си е възложил "мисията" да насажда омраза към народа на една наша съседна държава в която им най много помаци прокудени от България от 1912 г до днес.
Този пишман ксенофоб успя да обиди и нарани Семра, като разбира се коментарът му бе изтрит за нарушение на правилата.Ама Семра наистина бе обидена дефакто.Защото тя много искрено и откровено каза че има дискриминация в българските университети срещу помакините.
За щастие обаче тя не напусна форума и не се оплаши, а напротив, просто си смени аватара..
Атаката на пишман ксенофоба постигна обратен ефект.
Сега отново сме свидетели на подобна атака към друга наша нова съфорумка помакиня.
И то по изпитана схема.
на практика тези опити за сплашване ни консолидират.