Author Topic: Защо ние помаците неможем да се обединим?  (Read 69750 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline Ади

• Senior member

Offline Ади

• Senior member
Е къде видя българи-мохамедани?

Знам, че си бърз в редактирането, държах да отбележа ;)

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
А, браво Мустафа! ДАно и другите съфорумници стигнат до това заключение, че сме българи, защото живеем в България! :) А само искам да знам какъв ни е корена, ако не български?? Защото аз съм все още малък и не съм запознат много добре ???
erone, neka da ti pripomnya za vızmojnite ti koreni ta belkim osıznaeş koy si.
bulgari (çuvaşi), bulgari ( iranci), bulgari ( onoguri), bulgari (tatari), bulgari (avari), bulgari (kumani), bulgari ( peçenegi),bulgari (hazari), bulgari ot Zlatnata Orda ( Altın Ordu), gagauzi, kapanci, oguzi, uzi, traki, slavyani i dr.
Harasey si nyakoy koren, ti ne si ni çujd, mojeş da si izbereş i nyakolko za po-sigurno i po-nauçno. Kato si izbereş ta ni pişi ta da ne te bırkame s drugi

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
pa ne oceli, ştoto ednoto e ogın a drugoto e barut :D ::)

B1iB2

• Guest
стигна се до отговора .......... ;D
http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,1871.0.html

Offline chech224

• Avarage member
тая жена има много отрицателна енергия

Няма такова нещо "отрицателна енергия".
Енергията е просто енергия (просто си "тече").
Тя може да бъде насочвана от съзнанието
към разрушителни или съзидателни цели.

Какъвто е фокусът на съзнанието, такава е и реалността.

Фокусирането върху неща, които пораждат омраза, носи разединяване.

Помаците ще се обединят, когато Балканските държави се обединят
Балканските държави ще се обединят, когато светът се
обедини. Всичко е като скачени съдове.

"Обединяване" в смисъл, фокусът на критичната маса
( на съзнанието на хората по света) да е насочен към
съзидателни цели.

Offline fotakiev

• Forum fan
Поклон пред това изказване!Много истина има в него...

Ама как така искат да ви направят българи ??? Че това е непростимо, вие сте турци! Толкова сте намразили България и българите, заради ВП, че сте станали турци! Снейк, ДЪРВО БЕЗ КОРЕН ИЗСЪХВА помаците в България са Българи-помаци!!!
А както виждам и ти говориш на български и сигурно си от България!

Та за какво обединение говорим?

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
''Dırvoto'' stoi pred nas fotakiev i si ima koreni, no nyakoi vmesto s voda go polivat s nafta, a drugi mu toçat bradvata. Ostavete go na mira, tya prirodata şte si se pogriji za nego. Ne vi li stignaha desetkite varvarski intervencii v svobodata i jivota na tezi mirolyubivi hora. E pa malko srama se iska za tova

Offline Serif mkd

• Adviser
Boyan Dobrev, s plaçene nişto sıştestvenno ne se postiga. Predi dva dena mi iztriha sumati postingi, no vajnoto e çe vse pak mojem da pişem. A pravilata sa si pravila i sigurno ima koy da se griji za tyah.
Govoriş za neşto obşto mejdu turci i pomaci a to e; Turciya vinagi e dırjala otvorena vratata si za ugneteni, maltretirani i prokudeni ot Bılgariya musulmani ( Pomaci+Turci) otkakto dırjavata e bila obrazuvana ta do sega. Ne sım vidyal tuk nyakoy Turçin da impozira etniçeska prinadlejnost na Pomacite dokato ot Bılgarska strana tova se sreşta çesto koeto ot svoya strana porajda naprejenie i vposlersvie guma. Oşte vçera edin akademik-geograf mi impoziraşe mnenieto si kakıv sım bil i to bez da me poznava. Mislya çe znaete za obştoto mejdu bılgari i pomaci- mnogo kyutek i....  Nadyavam se da me razberete pravilno i da ne protestirate za umerenite otnoşeniya mejdu Turci i Pomaci. Prosto bi tryabvalo da si vzemete primer i da rabotite po nego.
             Dobar primer subigi kurt ! notoren fakt i cista vistina koja ne treba da se komentira!

emin4eto

• Guest
След всичко преживяно от по-възрастните по време на ВП голяма част от представителите на нашето общество биха се нарекли всякакви но не и бълграи ... разбираемо е ... а е така след като сме граждани на тая държава българи трябва да сме ... пък вече незнам но и на исторя не може да се вярва всеки може да я измени ... единствените достоверни източници отдавна не са между живите за да кажат от де сме дошли какви сме и що сме ... едно е важното да се държим и подкрепяме...

Offline Metka

• Forum fan
След всичко преживяно от по-възрастните по време на ВП голяма част от представителите на нашето общество биха се нарекли всякакви но не и бълграи ... разбираемо е ... а е така след като сме граждани на тая държава българи трябва да сме ... пък вече незнам но и на исторя не може да се вярва всеки може да я измени ... единствените достоверни източници отдавна не са между живите за да кажат от де сме дошли какви сме и що сме ... едно е важното да се държим и подкрепяме...

Еминче не ни занасяй.
По голямата част от мюсюлманските общности на Балканите не живеят в България.Този сайт не е само за помаците в България.И освен това  гражданите на Република България са български граждани.
Не си ти този които можеш да определиш кой какъв пройзход има.Нито пък аз.

emin4eto

• Guest
Metka не си извъртай нещата ... и вижте всеки път какво става ... тръгваме от едно и стигаме никъде ... уж големи и разбрани хора ... а то какво излиза ... всеки от нас е тук за да общува с хора като себе си - ПОМАЦИ а не да спори и да обвинява то и оня ... спрете си не ви приляга ...

Offline Metka

• Forum fan
А сега е време да обявите и еминчето, че е от АТАКА, или че е комунист и служител на ДС! Осъзнайте се бе хора!
Кво да осъзная?
Че някой друг изземва правото ми на самоопределение ли?
Нека да си е какъвто си иска, но и аз искам да съм така.
Аз например съм Родинец. И кво от това?

Offline Metka

• Forum fan
Той не ти е взел правото на самоопределение, а казва, че след като сме граждани на Република България - следователно сме - българи!
Ако Вие двамата се съмнявате и за това го повтаряте , аз нямам това съмнение за вас, бъдете сигурни.
Иначе в случая не съм съгласен че повторението е майка на знанието. По скоро повторението е майка на съмнението.
Когато обаче се намираш в сайт където хората които идват тука са граждани на различни държави не е нужно да изтъкваш една националност за сметка на други.
Това дискредитира не само националноста като фасада зад която заставаш, но и опитите за диалог и междукултурен обмен.

Offline husein

• Adviser
Znaete li koi futbolist na cska predi godini be6e nai golemiq bulgarin spored agitkata im?....ibrahima guye  :D
Znaete li za6to?...za6toto e bulgarski grajdanin. :D