Привет на всички отворили душата и разума си за проблема ми.Благодаря ВИ!
Не разбирайте угоднически въпроса ми-за жена на 36 г не смятам, че и при най голямо желание мога да постигна метаморфоза на 100% в живота си -И не го желая, и няма да го направя ! Защото това е поза на мекотело и безхарактерност.Благодаря на всички,но най вече на тези който ми казаха "Бъди себе си-той те обича такава",най вероятно сте прави??? Аз обаче не съм сигурна !
Но приятели,вие знаете ли какво означава Еманципирана жена,зодия лъв ,на 36г.,бивш мениджър на холодинг,с 4 висши образования(не не искам да ви звучи като хвалба,искам само да опиша що за птица съм,за да разберете правелно въпроса ми,и колко ми е трудно,заради което съм и тук-(P.S.-snimkata mi e istinska)).
Вие жените тук(доколкото съм наясно,а то не е много,сте премерени в държанието си,кротки и усмихнати, в резултат на възпитанието и религията си -
АЗ ИСТИНСКИ ВИ СЕ ВЪЗХИЩАВАМ ЗА ТОВА). А Аз съм отгледана в един матриархат,в който моята религия е поставила майка ми на пиедестал-уви ! Не уважавам това,за съжаление,защото смятам,че:
ВСЕКИ ОТ ДВАТА ПОЛА ТРЯБВА ДА СИ ЗНАЕ МЯСТОТО НА ТОЗИ СВЯТ,да знае защото е тук,какви са функциите му , и както аз казвам: Не искам да бъда жена с топки !!!! Sorry
Адски ми е трудно,да не кажа невъможно да премълчавам,да не избухвам, когато ми се крещи,да се усмихвам,защото така е правелно,да не ходя разголена-защото така е правелно, да вдигам масата след него-защото така е правелно !
, а моите крака са смазани. Не искам да бъда друга-искам да бъда за него,защото това е човек с характер,който знае ясно какво иска , и ако на него му прилича да бъде мъж на мен -НЕ ! Ето за това говорех,надявам се да сте ме разбрали по правелно вече. Ще очаквам всяко ваше писмо . Поздрави за всички Вас! Десислава